Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

prezent dla kobiety w ciazy

Polecane posty

Gość gość

Moja kumpela ma niedlugo urodziny, jest w drugiej ciazy, ma 31 lat i nie mam pomyslu co jej kupic. Chce kupic cos dla niej, a nie dla dziecka. Pomozcie :)

Gość gość
co ma ciąża do urodzin??? biżuteria, kosmetyki, perfumy, bon do jakiegoś fajnego sklepu lub do spa, możliwości jest mnóstwo

Gość gość
ojej, nas się pytasz? może hmm jakiś fajny płyn do kąpieli? może ulubiony perfum/kosmetyk? książkę ? coś z gatunku, które lubi ?:) albo wiem, jakiś karnecik do spa, czy coś :) wiem, że sporo ciężarnych dałoby sporo za jakiś miły odprężający masażyk i w ogóle, coś dla ciała, czy makijaż :)

Gość gość
ooo tak! sama jestem w ciąży i chyba najbardziej bym się cieszyła z karnetu na masaż !!!

Gość gość
wlasnie czytam na stronie jednego gabinetu, ze ciaza jest jednym z przeciwskazan na masaz :/

Gość gość
bo masaż u kobiety w ciąży powinien byc wykonywany przez osobę do tego uprawnioną

Gość gość
Kup jej jakiś fajny preparat dla kobiet w ciąży. Albo nawet cały zestaw. Ja używam bardzo fajny kosmetyk- kurację do biustu z firmy efektima pharmacare. Powoduje że do tej pory moje obrzmiałe i bolesne piesi są o wiele mniej bolesne, a skóra na nich jest jędrniejsza i bardziej nawilżona. A to naprawdę cieszy :)

Gość gość
Chyba najlepiej kosmetyk albo zabierz ja na jakąś gorącą czekoladę, ciacho i pogaduchy ;)