Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

bladziochy na tescie ciazowym

Polecane posty

Gość gość
Autorko ja jak bylam w ciazy zrobilam chyba z 10 testow i ani na jednym kreska nie zrobila sie ciemniejsza byla caly czas taka sama blada. A teraz kolomnie spi 4 mesieczny Syn :)

Gość gość
ja miałam taką kreske i dziś już szósty miesiąc ciąży

Gość gość
Nie wygląda to dobrze niestety. Jakiś poziom hormonu jest, ale powinien być znacznie wyższy. Co dwa dni stężenie powinno się podwajać, czyli powinno być już 8 razy wyższe i to by dało na pewno wyraźniejszą kreskę. To prawdopodobnie ciąża biochemiczna, pusty pęcherzyk, albo ciąża pozamaciczna. I ponieważ może to być ta ostatnia ewentualność, to wizyta u lekarza jest moim zdaniem wskazana.

Gość gość
Dziewczynki no widzicie jedna w ciazy albo z dzidziusiem i krechy blade. Inne niepierzyjemne sytuacje tez moga byc prawdopodobne. Wtorkowy lekarz pokaze. Mam caly czas serce pelne nadziei ... coz pozostaje

Gość gość
Blada kreska może być, ale nie trzy w odstępie tygodnia. Powinny ciemnieć. U ciebie nie wzrasta beta, więc coś jest nie tak.

Gość gość
No ale dziewczyny pisza zei w 10 tyg ciazy mialy bladziochy a teraz maja dzieciaki przy sobie. Zobaczymy we wtorek

Gość gość
To mało prawdopodobne. Na pocieszenie powiem ci, że my się długo staraliśmy i pierwsza ciąża to był pusty pęcherzyk, więc się załamałam. Okazało się jednak, że ta ciąża jakby coś odblokowała i potem zaszłam za pierwszym podejściem. Często właśnie takie nieudane początki coś zmieniają w organizmie i łatwiej zaciążyć, więc się nie załamuj. Oczywiście życzę, żeby z tą ciążą było ok. Po prostu się nie nastawiaj. Ja sobie narobiłam nadziei i potem było wielkie rozczarowanie. Teraz z drugiej ciąży mam cudownego synka.

Gość gość
Po tak dlugim czasie staran ta mini kreska przynosi takie emocje. I to mnie trzyma. A rozczarowanie ... znowu ??!!

Gość mmmmmaaammmaaa
jak ta kreska jest coraz ciemniajsza co Wy pierniczycie , ślepe jesteście?? Dziewczyne straszycie tylko . Nie martw się jakby coś się działo to kreska by jaśniała , tak jak było u mojej koleżanki . Poczekaj do jutra na bete i radze nie czytać bzdur na kafeterii , bo się tylko będziesz nie potrzebnie niepokoić . Wszystko będzie dobrze :) życzę zdrówka !!!

Gość gość
Dzieki za wsparcie... ciezki czas

Gość gość
W sob wieczorem dostalam lekkiego braz plamienia myslalam okres i juz. W nd na podpasce nic. Przy podcuetaniu brazowa maz. Przez cala nd odrobina tego brazowego plamienia na podpasce. Po nocce z nd na pon podpaska czysta. Teraz lekko brazowy papier toaletowy przy podcieraniu. Zglupieje od tego. Moglam juz dostac jakis normalny okres. Jutro powtorze test. A jak nic nie wyjdzie uznam ze moge poczekac z wizyta u lekarza. Co myslicie!!?

Gość gość
Nie czekaj na nic tylko dziś smigaj do.lekarza. chyba że ci nie zalezy

Gość gość
Powtórz test i jeśli będą 2 kreski to leć do gina.

Gość gość
Autorko, i jak? Napisz co u ciebie.Wyjaśniło się już coś?

Gość gość
ciąża na 100% też tak miałam

Gość gość
Ehhh mam nadzieje ze sie udalo. Odezwij sie.....

Gość Pangaz
A dlaczego w poniedzialek nie poszlas zrobic bety z krwi tak jak Ci radzilysmy? Testy sikane juz nic wiecej nie powiedza. Ciaza jest,ale czy sie rozwija pokazalaby beta. Ale Twoj wybor Autorko. Brazowe plamienie to jeszcze nie tragedia, moze niski poziom progesteronu - dostalabys od lekarza luteine lub duphaston.

Dziewczyny nie możecie pisać komuś, ze to ciąża biochemiczna lub pusty pęcherzyk? NA JAKIEJ PODSTAWIE????? testu sikanego? Ja w 1 ciąży do 12 tc miałam jasną kreskę a teraz córk ama ponad 2 lata!!! nie jesteście lekarzami aby oceniac co dzieje się z zarodkiem. Autorko, ja wierzę, że będzie dobrze. Jeśli jednak się nie udało, to nie załamuj się i głowa do góry!!! Daj znać jak sytuacja!:)

blada druga kreska oznacza słaby poziom bHCG. Proponuję zmierzyć bHCG w odstępie dwóch dni i zobaczyć jak wzrasta. U mnie była podobna, ale niestety poroniłam:( melisalis.blog.pl

Gość gość
Dziewczyny wy tak na tej becie nie polegajcie i na jej przyroście!! Ja nawet będąc w ciązy w 6 tyg bete ialam uwaga.... 3.0!!!!! Dopiero w 8 tyg wybilo ,ale była i tak mala, lecz poporstu niski poziom hormonow miałam, ze nawet w 6 tyg beta nic nie wykazala ciązy, ale ginekolog tydzień wcześniej tak Dziecko zdrowe

Gość gość
Robilam bete z 4 razy od kiedy okres mi już 2 tyg się spoznial i albo miałam 0.5, albo miałam 0.100 , albo miałam 1.40, w 6 tyg gdy okresu brak było 3.0 bety, a od tygodnia wiedziałam z ejuz to ciąża, jednak beta nie jest wiarygodna , tz nie zawsze