Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

bladziochy na tescie ciazowym

Polecane posty

Gość gość

http://vlep.pl/h72uol.jpg Od pol roku cykle co 29 dni. Stymulacja owulacji tabletkami. Badania w porzadku. Puerwszt test w 31 dc drugi trzy dni pozniej. Bardzo chce dzidziusia i nie wiem co myslec o takich bladziochach

Gość gość
moim zdaniem to ciąża, co zawsze warto potwierdzić bHcg! Taki blady wynik równiez oznacza ciążę, tym bardziej, że tej drugiej kreski nie musisz wyszukiwać pod światło, widać ją dobrze. Powtórz test może za 2-3 dni, jestem pewna że zobaczysz wyraźniejszą :) U mnie widzisz jest inna sytuacja, ja mojej kreski wypatruję pod każdym kątem - i ja ja widzę, a mężowi póki co nie chcę pokazywać, żeby nie zapeszyć. Może też zerkniesz, czy ja z tych starań sobie wmawiam, czy jakiś "cień cienia cienia" tam jest? :) http://vlep.pl/g1zlup.jpg

Gość gość
Do Pani nr 1- ciaza na milion % gratulacje :) Pani nr 2- niestety ja widze tylko pasek kontrolny, zadnego nawet mega delikatnego kolorku, moim zdaniem jeszcze nie ciaza albo za wczesnie test zrobiony

Gość gość
Ja u autorki też widzę wyraźną kreskę, jest bledsza ale to zupełnie normalne. I normalne że ciemniejsza niż w pierwszym teście, jak spróbujesz znowu za 2-3 dni to jeszcze wyraźniejszą zobaczysz. Ale też przy odpowiedzi poniżej nie widzę zupełnie nic, ślad na pasek kontrolny ale koloru ani cienia cienia...

Gość gość76
Tak jak ktoś już pisał- u autorki wątku ciąża, natomiast u gościa nr 2 wydaje mi się że to miejsce na to gdzie powinien być pasek kontrolny

Gość gość
Hmmm cos jest. Tylko ze zolte. A nie rozowe :-\ zycze Ci tej krechy z calego serca. Wiem jakie to ciezkie ... oczekiwanie. Ja jyz czekam 3lata buuuu. Trzymam kciuki. W nd powtorze test. Wt do lekarza. O ile okresu nie dostane.

Gość gość
Kule dziewczyny. Mega nadzieja po waszych opiniach. Jak zwykle od 3lat boje sie rozczarowania

Gość gość
Autorko, od 3 lat sie starasz o dziecko?

Gość gość
Yhm. Od 3lat. Badania moje i meza dobre. Wszystko gra. Jestem po pol rocznej stymulacji owulacji tabletkami. Wlasnie skonczylam ost opakowanie. I przerwa 4 miesiace.

Gość gość
Temu tez moje wariacje z tymi kreskami. Tak bardzo chce zeby w koncu sie udalo ze wydaje mi sie ze to nie moze byc prawda!

Gość gość
Autorko jestes w ciazy na 100%. Gratuluje z calego serca bo wiem co znaczy starac sie o dziecko. Druga Pani ciazy brak. Kreska musi byc rozowa inny odcien oznacza brak ciazy lub blad testu.

Gość gość
Gratuluje po cichutku :) Moim zdaniem ciąża na 300 %

Gość gość
Na tym teście drugiej dziewczyny też jest taki cień. Wielokrotnie robiłam testy i jak nie byłam w ciąży to nie było drugiej kreski nawet cienia, a tu coś jest.

Gość Pangaz
Autorka - ciaza jak w morde strzelil. Mialam tak samo :) Pani nr 2- hmm... powtorztest. na moje oko negatyw :(

Gość Pangaz
Acha i zamiast robic kolejny test biegnij w poniedzialek zbadac bete we krwi,z wynikiem pobiegniesz we wtorek do lekarza. Pewnie kaze Ci powtorzyc,zeby sprawdzic czy rosnie,ale juz bedziesz miala pewnosc czy ciaza. I lekarz rowniez,bo na usg to on pewnie tak wczesnie nic nie zobaczy :)

Gość gość
Matko. Moglybyscie zostac moimi lekarzami. Podniesiona na duchuuuu. Dziekuje. I czekam na pon niecierpliwie.

Gość gość
Matko. Moglybyscie zostac moimi lekarzami. Podniesiona na duchuuuu. Dziekuje. I czekam na pon niecierpliwie

Gość Pangaz
Oj, jednak sprawy medyczne lepiej zostawic lekarzom :) Ale bets naprawde warto zrobic. Bedziesz miala czarno na bialym :) Trzymam kciuki :)

Gość gość
Ja mialam przy dwoch ciazach jeszcze bledsze kreski a u Autorki to jak wol widac wiec nie ma innej mozliwosci no chyba ze po braniu jakis tabletek cos takiego sie dzieje ale ja nie znam procha ktory by wywolywal powstawanie tego szczegolnego "hormonu szczescia" :)

Gość akapulko0000
ciąża dokładnie jak już ktoś pwiedział na milion procent :) też miałam taka bladą krechę a dziś jestem w 19 tygodniu ciąży. Pozdrawiam serdecznie i życzę zdrówka :)

Gość gość
moja blada kreska ma teraz 19 miesięcy. Gratuluję ciąży :)

Gość gość
A czy te blade kreski zmienialy sie na bardziej intensywne? Zwariuje do teo wtorku. 4.15 po waszych komentarzch zrobilam kolejny 3 test. 4dni od ostatniego testu. Firma testu pink http://vlep.pl/lnm546.jpg Zwariuje czemu ta krecha nie ma wiekszej intensywnosci.

Gość gość
Bo jeszcze hormon niski. Na moje oko to ciaza :)

Gość gość
ciąża ciąża :)

Gość gość
autorko a wcześniejsze testy jakiej firmy były? Co do drugiej osoby to moim zdaniem negatyw.

Gość gość
Dwa biale to pinki a rozowy to quixx czy jakos tak

Gość gość
Wszystkie testy mają czułość 25 więc powinny być coraz mocniejsze kreski. Robiłaś je z porannego moczu czy nie? Ile się już okres spóźnia?

Gość gość
Wg mnie kazdy jest ciemniejszy ale moze chce to widziec. Z porannego moczu robilam. 8dni po spodziewanym @

Gość gość
u mnie 7 dni po terminie okresu wyszły 2 grube kreski. U ciebie z upływem czasu są minimalnie wyraźniejsze. Nie ma sensu robić kolejnego testu -idź w poniedziałek na betę.