Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KrzysztofMajkowski

Szukam 4 calowego smartfona jakieś rady...

Polecane posty

Gość KrzysztofMajkowski

1.Cena nie gra roli. 2.Wytrzymała bateria 3. System ma się nie wieszać. 4.Materiały z których zrobiony jest telefon nie mają pękać po pół roku 5.Chciałbym sobie czasem pograć w jakieś fajne gry (dobre wymagania nie gry typu pasjans i angry birds) wiadomo czasem człowiek w podróży się nudzi 6. Ekran może być minimalnie większy/mniejszy 7. Najlepiej jakby miła wyjmowaną baterię ale niekoniecznie. Moim pomysłem na obecną chwilę jest iphone 4s lub 5s. Jednak zastanawiam się czy jest coś co może z nim konkurować bo spełnia on większość moich wymagań (oprócz baterii i system mógłby być bardziej otwarty na darmowe programy jak android że jest sporo darmowych programów za które nie trzeba płacić lecz podobno sam system dużo gorzej działa). Więc byłbym wdzięczny za udział w dyskusji i podzielenie się opiniami i radami. Liczę na brak durnych wpisów typu iphone jest dla lansiarzy, nie kupuj :)

Gość gość
Polecam tylko ze swojego doświadczenia, bo nie jestem jakimś guru smartfonowym:P. Od kilku tygodniu mam Samsunga Galaxy S4: http://www.samsung.com/pl/consumer/mobile-phone/smartphone/smartphone/GT-I9505ZKAXEO Na razie sprawuje się świetnie, doskonale reaguje zarówno przy przeglądaniu sieci, jak i przy gierkach (syn testował i mówił, że smiga jak żyleta). W pracy, służbową mam sony xperia z1- bardzo babski telefon, technologicznie też wszystko gra, choć używam głównie do rozmów i obsługi maila- wiele więc nie potrzeba. Przejdź się do saturna czy innego media marktu- wyłóż swoje wymagania i facet pomoże Ci coś dobrać odpowiedniego. Ewentualnie zapytaj swojego faceta czy ogarniętych kolegów.

Gość gość
Poza tym iphone jest jakiś taki kanciasty, mało babski :P. Wiem, ze telefon musi być przede wszystkim funkcjonalny, ale jako kobieta lubie mieć przy sobie ładnie wyglądający tel.

Gość gość
Wszystko powyżej 4.5 cali odpada 5 cali to za duzy dla mnie ma sie dobrze mieścić w kieszeni a nie mieć cegłe. 4 cale optymalny jeszcze jakoś mógłby byc góra 4.3 maksymalnie.

Gość gość
ja mam lg g3... dziwna jestes. kobiety nosza telefony w torebce, a nie wypychaja sobie nimi kieszenie ;]

Gość gość
iPhone jest ok ale lepiej kup sobie ladny pokrowiec antywstrząsowy...

Gość gość
jestes facetem i pytasz o telefon na babskim forum?! peeezda z Ciebie nie facet :P. Zapytaj sobie w sklepie albo u autoryzowanego sprzedawcy. Poza tym masz dane techniczne podane przy kazdym telefonie, ktory jest sprzedawany, wiec nie umiesz zdecydować?!