Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Współczuję ludziom, którzy pracują w galeriach

Polecane posty

Gość gość

Współczuję ludziom, którzy pracują w galeriach handlowych. Całe dnie zmarnowane, weekendy...masakra...nic z życia nie mają. Ja pracuję od poniedziałku do piątku od 7 do 15. Mam wolne każde popołudnie i każdy weekend :) mam czas na rozwijanie pasji, spotkania się ze znajomymi, wująscia z mężem, gotowanie, sprzątanie , fitness, zakupy itd. a oni w tym czasie użerają się z upierdliwymi klientami...naprawdę współczuję :(

Gość gość
a za 5 lat mąz cię kopnie w doopę dla młodszej i będziesz musiała kible sprzątać żeby wyżyć 🖐️

Gość gość
i w dodatku na umowę zlecenie za 7zł/h :/

Gość gość
Nie współczuj,oni są dumni ze tam pracuja

Gość gość
chyba nie zrozumiałaś mojej wypowiedzi :P ja mam pracę biurową, jednozmianowa i to czy mam męża, czy też jak twierdzisz- kopnie mnei w dupę nie ma tu żadnego znaczenia;p

Gość gość
Ja mam jeszcze lepiej, pisze teksty dla redakcji całymi dniami siedząc w domu i oddając się hobby, pasjom i tak dalej. Mam czas dla żony, córki i przede wszystkim dla siebie. Jak mnie redakcja wyśle żeby zrobić jakąś imprezę, to pozałatwiam sobie przy okazji jeszcze swoje sprawy. Też współczuję ludziom którzy muszą pracować nie tylko w galerii ale ogólnie w sklepie.

Gość gość
Autorko, ja tez takim ludziom WSPOLCZULAM do czasu az nie porozmawialm z jedna z takich kobiet ktora mi pwoiedziala, ze pewnie jej zazdroszczze :D bo ona ma prace a ja nie :D[ zaznaczam, ze nie pracuje z wyboru.

Gość gość
Nie wnikam czy autorka się nabija czy nie. Jedno jest pewna, to naprawdę przekichana robota. Pracowałam tak 3 miesiące - tylko tyle wytrzymałam, bo nie ma życia :( Mam dziecko, zero czasu dla niego, dla męża...Na szczęścia znalazłam o niebo lepszą :)

Gość gość
też żal mi tych ludzi. ja kiedyś miałam do wyboru pracować na smieciowej umowie w sieciówce w centrum handlowym, albo pracować na umowę o pracę na 3 zmiany na produkcji od pon do pt. oczywiście wybrałam pracę na produkcji, bo przynajmniej nie muszę użerać się z ludźmi i siedzieć 12h w pracy, no i mam większą kasę i wolne weekendy. oczywiście praca na produkcji nie jest szczytem moich marzeń, ale z dwojga złego wolę to

Gość matti2223
A ja mam jeszcze lepiej od tego co ma lepiej,no bo tak ,całymi dniami siedze sobie w domu i się onanizuje a co miesiąc dostaję zasiłek 600zł i z opieki 300zł.Mam więc na własne wydatki 900zł,utrzymanie i wszystkie opłaty to idą z renty rodziców,siedze u nich na garnuszku.

Gość gość
ja przez rok tak pracowałam i miałam już serdecznie dosyć. Miałam wtedy 24 lata, podczas gdy moi znajomi imprezowali, organizowali wypady weekendowe, wycieczki, grille itd to ja prawie w każdy piątek i sobotę siedziałam w durnym sklepie do 21 :/ w dodatku cały dzien słuchałam rozwydrzonych bachorów, bo zaraz obok mojego salonu była sala zabaw ;/

Gość gość
bo Polska to chory kraj. We Francji w niedziele wszystkie centra handlowe są pozamykane

Gość LadyVaga
Nie wiem czy mam Ci zazdrościć, że masz czas na "wująscia" :-) A tak na poważnie, to dziś słyszałam pytanie jednej klientki do ekspedientki w sklepie odzieżowym cyt. "Jutro też macie otwarte" i to było jako stwierdzenie, a nie pytanie :-) Ludziom się w d****h poprzewracało. Kiedyś niedziela przed Świętami była handlowa i się człowiek cieszył, a teraz... porażka. Nie wiem też czy autorka ma się z czego cieszyć bowiem opinie o biurwach są takie, że to wredne babska z wielkimi doopami. No chyba, że Jej zarobek to rekompensuje...