Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pooooooomocy matki i ojcowie! !!

Polecane posty

Gość gość

Witajcie. Błagam o szybką odpowiedź! Mam problem z 9 mcznym dzieckiem. Dokładnie od wtorku, od dnia szczepienia dziecka na pneumokoki( pierwsza dawka) mam problem z moim maleństwem. Do.dzisiaj rano mała miała gorączkę. Na szczęście od 4 rano mamy spokój z temperatura. Biegunka się utrzymuje Juz 4 dzień. Podaje smecte i potrawy z marchewka. Powoli jest poprawa ale za to mała 2 razy w ciągu 2h zwymiotowala. Szczepilam ją na rota wiec nie wiem co to jest. Dzwoniłam do przychodni. Powiedzieli ze jeżeli nie ma temp to się wstrzymać do poniedziałku. Przy okazji Małej się pchają górne ząbki. Może to jelitowka. Zaczynam się denerwować I zastanawiać czy nie jechać na.pogotowie.

Gość gość
z małym dzieckiem nie ma żartów. Jedź z małą

Gość Jedynaczka4
W tej sytuacji powinnaś do dziecka wezwać pogotowie.To jest małe dziecko i nie posiłkuj sie wypowiedziami na forum.

Gość gość
Nie zastanawiaj się tylko jedź na pogotowie

Gość gość
4 dni i Ty jeszcze w domu z nią jesteś??????

Gość gość
Byłyśmy w przychodni. Pisałam przecież. Ale dopóki pierwsze 3 dni po szczepieniu nie.minely to nic bardzo nie mogły zrobić. Odczyn poszczepienny. Jeżeli gorączki nie bedzie.po.3.dniach to powiedziały ze najgorsze za nami. Pytam tutaj bo w szpitalu i przychodni mają mnie już za paranoiczke.