Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co robić?

Polecane posty

Gość gość

Od paru dni byłam umówiona z koleżanką na wypad halloweenowy, gdy ktoś chciał mnie gdzieś wyciągnąć mówiłam, że mam już plany. Ta koleżanka dzwoniła nawet dzisiaj o 19 żeby potwierdzić, że się widzimy i umówiłyśmy się na 20. Do teraz nie zadzwoniła (miała zadzwonić jak będzie dojeżdżać do knajpy). To nie jest pierwszy raz gdzie mnie tak wychujała, często się to zdarza, jest mi wstyd przy innych bo muszę za nią świecić oczami. Z moim chłopakiem i jego znajomymi wyszliśmy kiedyś do knajpy, ona miała przyjść, wszyscy czekali, a ona JAK TO MA W ZWYCZAJU nie odbierała telefonu. Teraz moje pytanie: umówić się z nią i nie odbierać czy po prostu już nigdy nie odebrać i zerwać kontakt? Takie zachowanie jest dla mnie niepoważne, delikatnie mówiąc jestem teraz wkurwiona, chłopak chciał mnie nawet zawieźć na tę imprezę, a tu co? Może jakieś inne pomysły? Zemścić się w końcu żeby zobaczyła jak to wygląda? Czekam na odpowiedzi, wiem, że wy tu na kafe jesteście w tym najlepsi ;)

Gość gość
Aha, dodam, że dzwoniłam do niej kilka razy ale nie odbierała...

Gość gość
to po komunie tak sie porobilo ze polacy teraz nie potrafia samodzielnie myslec i dlatego takie tematy 333 www.youtube.com/watch?v=aNC-LLh2dn4