Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy mąż zaczyna coś czuć do dobrej znajomej

Polecane posty

Gość gość

Ostatnio odniosłam wrażenie, że mój mąż zaczyna coś czuć do naszej dobrej znajomej i zastanawiam się czy z nim o tym porozmawiać. Nie wiem czy to tylko moja zazdrość czy faktycznie coś się dzieje...

Gość gość
No to moze opisz te symptomy...?

Gość gość
to przecie zaden problem mozna se pomachac 333 www.youtube.com/watch?v=aNC-LLh2dn4

Gość gość
Jakis czas temu wpadlam do tej znajomej z zyczeniami na urodziny. Moj maz przejezdzalam kolo jej domu i wpadl na chwilke. Wiedzial ze tam jestem...problem w tym, ze jak przyszli do pokoju (ona otworzyla mu drzwi) to zauwazylam, że mąż był jakby zażenowany i cały czerwony. Bardzo dziwnie się poczułam...

Gość gość30
Jesli zaczynasz cos podejrzewac, to może cos byc na rzeczy. A czy ta znajoma ma kogos?

Gość gość
Urwij kontakty. Nie wpuszczaj jej do domu.

Gość gość
Nie masz się co obawiać, bo to co mąż czuje od znajomej to jedynie smród. Pewnie znajoma puściła bąka i dlatego maż zobił taki czerwony:D:D :D

Gość gość
haha ostatni wpis mnie trochę rozweselił:) ale tak na poważnie znajoma ma męża i dzieci. My również mamy synka...są to nasi dobrzy znajomi i wiele nam pomogli, my im również...nie chodzi o to, że od razu mój mąż ode mnie odejdzie, ale nie wyobrażam sobie być razem jeśli coś do niej poczuł.... Na razie się zastanawiam czy z nim o tym porozmawiać, tylko sama nie wiem czego oczekuję...nawet jeśli coś się dzieje to przecież mi nie powie.

Gość gość
up

Gość gość
jeśli mogłabym doradzić... maż może coś poczuć do znajomej, czemu nie, moze tak jednak nie jest. najwazniejsze abyś dała mu znać że zauwazyłaś że on czuje sie przy niej zażenowany i skąd to. wiesz uczucia tak szybko nie mijają. rozpoznasz to po rozmowie z nim. jak zauważy że jego uczucia są widoczne jak na dłoni to może przestanie sie tak zachowywać, pomyśli trzeźwiej. ale może to nie uczucie. musisz porozmawiać za wczasu.

Gość gość
No właśnie chciałam z nim porozmawiać, ale z drugiej strony jeśli to tylko mój wymysł to po co poruszać temat. Jak się będziemy spotykać z "tymi" znajomymi to będę się czuła niezręcznie. Kurcze ale mam to cały czas przed oczami to Jego zażenowanie, aż mi się wtedy gorąco zrobiło...Kurczę naprawdę mam dobre stosunki z tą znajomą i tak mi ciężko o tym w ogóle myśleć...

Gość gość
No tak afiszować się z tymi uczuciami nie będzie, ale co z tego jeśli coś do niej czuje. Serce nie sługa, dlatego tak boję się tej rozmowy, że potwierdzi moje przypuszczenia i co ja wtedy zrobię? Będę musiała odejść a tak bardzo Go kocham...

Gość gość
A dlaczego miałabyś odchodzić? Czasem nawet zamężnej osobie ktoś wpadnie w oko, jak nic więcej w tym kierunku nie działa to jest ok. Porozmawiaj z nim a jeżeli Twoje przepuszczenia okażą się prawdziwe, to moim zdaniem powinniście niestety zakończyć znajomość z tamtą parą. Miłe to dla Ciebie na pewno by nie było, ta świadomość ze ktoś inny może się Twojemu mężowi podobać, ale jeżeli jest dojrzałym facetem i Cię kocha to sam powinien zaproponować ukrócenie kontaktów. No takie konsekwencje. Pozdrawiam.

Gość lk
Dlaczego w ogóle coś takiego ma miejsce? Jestem strasznie wkurzona...nie mam w ogóle ochoty na taką rozmowę i tak mam wrażenie, że mi powie, że nic takiego nie miało miejsca, że nad interpretuję itp. a mi jest strasznie ciężko. Zastanawiam się czy Jego zaprzeczenie i tak rozwieje moje przypuszczenia .

Gość gość
up

Gość gość
up

Gość gość
Obserwuj i nic nie mow. zerknij czy nie bedzie tel czy smsow.