Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klaudia92424

czemu on nie chce mi robić minetki

Polecane posty

Gość klaudia92424

Nie rozumiem, zawsze jestem czysta, pachnąca i wydepilowana. Jeżeli chodzi o ciało to wiem, że jestem mega seksowna. Moja ci*ka jest całkiem ładna, nie mam dużych warg sromowych i nic z tych rzeczy, zawsze jest czyściutka. Kilka razy mi robił, ale to raczej z "przymusu", trwało to najwyżej 3 minuty i tłumaczył się, że język go boli, a minę miał niesmaczną. Nasze życie seksualne wygląda tak. Jak tylko mu ustanie od razu go pakuje, 5 minut, kończy i słowa typu "kocham Cię", "uwielbiam się z tobą kochać", "z******ta jesteś". O loda potrafi prosić mnie godzinę, a o minetkę muszę się upominać i nie dość, że prawie zawsze mi odmówi to jeszcze nigdy się nie zdarzyło, żeby zrobił sam z siebie.

Gość gość
powiedz ze cie boli buzia i mu nie zrobisz loda

Gość gość
Bo jesteś dla niego tylko worem na spermę i taka jest przykra prawda, nie ma tu znaczenia czy jesteś ładna, czy wydepilowana, czy nie... jak facet kocha swoją kobietę i zależy mu na jej przyjemności, to godzinami będzie bawił się jej ciałem, dotykał, pieścił, całował, ssał i lizał całe ciało centymetr po centymetrze.

Gość klaudia92424
chyba będę musiała tak zrobić

Gość gość
Moze on tego nie lubi I nie kreci to jego

Gość gość
Ja uwielbiam lizac cipke I fantazjowac

Gość gość
Moze on tego nie lubi I nie kreci to jego x To że to go nie kręci to oczywiste, ale gorszy jest sposób w jaki traktuje swoją kobietę... "Jak tylko mu ustanie od razu go pakuje, 5 minut, kończy" takie zachowanie ewidentnie wskazuje na to że jest egoistą i jego własna dziewczyna w ogóle go nie interesuje, traktują jak narzędzie do masturbacji.