Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zrobiłem sobie lewatywę. Ważę o 11 kg mniej !!!

Polecane posty

Gość gość

Mam 34 lata i delikatnie mówiąc nie oszczędzałem się. Chodzi oczywiście o "żarcie". Jadłem dużo mięsa, piłem dużo piwa, słodyczy też całkiem sporo. Owoce tylko trochę, warzyw jeszcze mniej, a takie np. kasze to już całkiem rzadko. Jeszcze wczoraj ważyłem 109 kg. Wieczorem zrobiłem sobie lewatywę. Leciało ze mnie i leciało. Później nastąpiła taka ulga ;) To nie do opisania, jak nowo narodzony się czuję. Brzuch zrobił się tylko malutki ( tłuszcz ). No i ciągle czuję się wspaniale. Taki jasny umysł, szybciej chodzę, cera jaka !! Aż wstydziłem się dziś iść do kościoła. Wyglądam jakbym miał 10 lat mniej. Stanąłem przed chwilą na wadze i ważę 98 kg. To nie tak dużo jak się wydaje, mam 186 cm wzrostu. Długo koleżanka mnie namawiała. Teraz myślę jak się jej odwdzięczyć za to. Jestem szczęśliwy. Kiedyś wygrałem w pewnej loterii 50 tyś zł, narodził mi się też syn, no i trzecia wspaniała rzecz w moim życiu to to że obejrzałem na żywo mecz Realu z Barceloną. I chyba żadne z tych 3 rzeczy nie sprawiło abym tak wspaniale się czuł jak teraz. To niesamowite !

Gość gość
Jaasne Kamienie z ciebie powylatywały chyba:P

Gość gość
Kamienie kałowe. Poczytaj o tym.

Gość gość
WOW dobrze, że mi mówisz, w takim razie ja też jak będę miała 34 lata a mam 24 zrobię sobie lewatywę żeby się poczuć tak fantastycznie jak ty ;-) he he naprawdę nie żartuję, zresztą ja wierzę w takie rzeczy, bo ludzie się wzbraniają, a przecież fajnie mieć czyściutkie jelitka, a nie pełne śmieci. Wg mnie lewatywa jest ok

Gość gość
Nareszcie znalazło się zaginione żelazko i imadło

Gość gość
Też sobie nieraz robiłam ale jakos nie schudłam od tego

Gość gość
Skoro nie schudłam to może lewatywa nie była Ci potrzebna. Ja miałem zapchane kichy. Kiepsko myślałem : brak koncentracji, zawieszałem się tak jakby czasami. Brzuch spory. Byle jak się czułem, tak jak miałbym z 60 lat chyba. No teraz to jest jakaś rewelacja. Tak jak nastolatek. Cos pięknego. Czasami aż mnie energia roznosi. Rano wstałem, przeciągnąłem się. Ptaszek mi stał :D Mam ogromną ochotę do życia. POmpki zaraz zacznę robić żeby energię rozładowa