Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mam cofniety podbrodek i przez to nie podobam sie ludziom

Polecane posty

Gość gość

i mam problemy ze znalezieniem milosci

Gość gość
nikomu sie taki nie podoba, wyglada strasznie, przez to nawet nie lubie ogladac swoich zdjec

Gość gość
Fiku miku ma ryja Gmocha i tez nie moze nikogo znalezc, nawet w necie jej nie chca

Gość gość
Ostatnio w kolejce do lekarza widzialam taka pare.Ona cofniety stranie podbudek i dziwnie zdeformowana glowa, wylupiaste oczy do tego bardzo chuda i wyspka.On bardzo przystojny blondyn z ladna twarza. Widac oni byli para tzn. Ona bardzo chciala to pokazac ludziom tulila go calowala itp. On byl dosyc zazenowany i zawstydzony i po cichu zwracal jej uwage by tego nie robila

Gość gość
Potem gdy wyszedl od lekarza ruszyl szybkim krokiem nawet nie czekajac na nia. Ciekawe dlaczego z nia byl skoro widac ze jej sie wstydzi

Gość gość
no wlasnie, nikt nie chcialby byc z kims kto ma tak zdeformowana twarz, samotnosc na zawsze albo do ziemi

Gość gość
Powiem tak, ja wcale miss polonia nie jestem ale nie narzekam, szczupła brunetka, taki troszkę egzotyczny typ. A pokochałam do szaleństwa, wręcz obsesyjnie niskiego, łysiejącego i siwiejącego chłopaka. I on o tym doskonale wie. Oczy ma wyłupiaste, cofnięty podbródek, zadarty nos i krzywe zęby. A dla mnie po prostu piękny. Mega inteligentna cholera, z pasjami. Cóż skoro on ma dziewczynę długoletnią. Wiem, że ona jest z nim głównie dla prestiżu i kasy, bo gość dobra posada, pensja dużo powyżej krajowej, własne m. Mnie nie pozostaje nic innego jak wzdychać do poduszki co noc za nim.

Gość gość
a mi sie wlasne zdjecia nie podobaja dlatego nie mam ich wcale, nawet nie lubie ogladac siebie na zdjeciach, to jak moge sie komus podobac skoro sobie sie nie podobam

Gość gość
A ja lubię cofnięte podbródki. Za to sama mam pełną twarz z niezbyt cofniętym, wygląda na grubą...