Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak z nim porozmawiac?

Polecane posty

Gość gość

Dziewczyny! Poznalismy sie niedawno spotykalismy sie i bylo ok, ale w pewnym momencie ja powiedzialam, ze nie wiem czy on chce czy nie chce sie ze mna spotykac ... bo jakos tak kontakt si ezmniejszyl i nie chce sie narzucac... po czym on stwierdzil. ze bardzo go to urazilo bo sie stara caly czas itp. itd. poznalismy sie na portalu on pierwszy usunal zdjecia ja po nim rowniez jednak oboje wchodzilismy chyba tylko aby zerknac czy drugie nie wchodzilo bo bez zdjec nic nie mozna zrobic... po czym wypomnial mi, ze wchodzilam codziennie ja mu rowniez... dzisiaj w odwecie wszedl z powrotem na portal dodal zdj. i powiedzial mi ze teraz juz wiem jak sie czul jak ja tak robilam i mowilam.... mamy sie wieczorem spotkac co i jak ja mu mam w ogole powiedziec to jest tak glupie... nie jestesmy razem ale w tym kierunku to szlo... napisalam mu dzisiaj ze rozumiem i w ogole no i trudno, ze sie tak stalo i zycze mu powodzenia (bo wie, ze mnie tym portalem wkurzyl). na co on odpisal ze teraz widze jak on sie czul mamy po 26 lat ;/ a zachowujemy sie jak gimnazjalisci.. jednak powiedzial, ze chce mi cos prosto w oczy powiedziec po co? jak myslicie? co mam mu powiedziec?

Gość gość
?