Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Na Kafeterii sami frustraci, single, wyzwolone kobiety...haha

Polecane posty

Gość gość

a w prawdziwym zyciu same małzenstwa, narzeczeni, matki i ojcowie :) to forum to zbiorowisko patologii :) myslicie, ze ludzie zyją tak jak wy ? takich to jest w Polsce z 10% reszta na szczescie jest normalna

ja nikogo nie udaję, jestem autentyczna na forum, traktuję to jako wirtualną przyjaciółkę bo w realu często muszę gryźć się w język... nie zawsze mogę mówić prawdę...

Gość gość
Sam jesteśpatologia bębnie

Gość gość
To nie wiedziałeś o tym tutaj są stare panny kawalerowie ludzie nieszczęśliwi ale to nie tylko na kafe ogólnie na różnych czatach typu czateria bo fb są ludzie normalni i są ludzie z dołem widać to po ich postach że są nieszczęśliwe także 60 % ludzi normalnych a 40 % nieszczęśliwych i ogólnie na tych internetach tak jest

Gość gość
tu jest tylko patologia,frustratki bez facetow szukajace na sile w necie ,debile spedzaja tu swoj caly wolny czas bo akurat sie jakas trafi co go przeleci online bo zona ma migrene

Gość gość
pełno też jest tu du'pków, którzy należą do tej patologii i żyją sprawami tego forum, ale uważają się za kogoś lepszego i odczuwają przymus zakładania tematów jak ten, żeby przynajmniej o drobinę dowartościować się.

Gość gość
To nie wiedziałeś o tym tutaj są stare panny kawalerowie ludzie nieszczęśliwi Jestem panna i jestem bardzo szczęliwa. Nie potrzebuje penisa ani papierku. Wchodzę tu, żeby się posmiac z oszołomow.

Gość gość
fubu, poród się przedłużył. Teraz już wiadomo, dlaczego jesteś taki pokręcony.

Ja niestety panna ale na szczęście mam wywieszone na astrologię :D

Gość Heniuś
"wyzwolone kobiety" - chyba jesteś nietutejszy, takiego średniowiecza i ciemnogrodu jak tutaj nigdzie nie znajdziesz :) Królewna ma czekać w schowku na miotły aż królewiczo-zabiegacz (notabene znany w okolicy puchacz na r) ją znajdzie i obsypie hajsem i kompromintami, po czym ona w zamian za pierdzionek i ślub będzie lojalną kucharko-sprzątaczką, na wieki wieków cuzamen :) Wyzwolone kobiety (zwłaszcza te młodsze) to były w PL w Prusach Wschodnich po przejściu armii czerwonej :)