Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Miłość narzędzie zbrodni

Polecane posty

Gość gość

Kochałem, starałem się, dawałem z siebie max, otrzymałem kopa w cztery litery, zostawiono mnie ze złamanym sercem. Teraz ja mam zamiar dla sportu rozkochiwać kobiety i je zostawiać, zobaczyć łzy na kobiecych twarzach to będzie wielki triumf.

Gość gość
eee.. albo wielkie zniewolenie zemstą Twojej osoby

Gość beznicka123
Spróbuj ze mną, zobaczymy, kto będzie płakał :)

Gość gość
Pierwszej ofierze powiem, że" ją nie kocham" w Wigilię, drugiej w pierwszy dzień Świąt, trzeciej w drugi dzień Świąt, czwartej w Sylwestra, będę się delektował ich smutkiem na pięknych twarzach.

Gość gość
Nie interesują mnie opinię facetów, w moim akcie zemsty nie odgrywasz żadnej roli. Twoja opinia nie zmieni moich bezwzględnych planów. Nim się skończy ten rok, cztery kobiety gorzko zapłaczą a ja się będę delektował ich bólem.

Gość gość
bo to zła kobieta była... :)

Gość gość
a długo byłes z tą kobietą która Cie porzuciła ?

Gość gość
Oddałem jej serce, gotowy na poniżenie jak pies, aby być przy niej. Nikt się nie liczył z tym co czuję, byłem z nią kilka lat.

Gość beznicka123
To ja chce być tą wigilijną. Tylko masz trochę mało czasu na rozkochanie mnie...

Gość gość
Wyglądam bardzo dobrze, do tego dysponuję uwodzicielską mocą, tutaj ciężko zaprezentować swoją osobowość, bo jak czytam kluczowe wątki to się płakać chce.

Gość Beznicka123
Chcę Ci dać okazję do spełnienia marzenia, a Ty mnie ignorujesz. Dlaczego? Gwarantuję wielkie łzy na policzkach, których tak pragniesz, okazja pcha Ci się pod nogi a Ty nic...

Gość gość
to ja na wielkanoc jestem chętna :)

Gość gość
Mówisz, że jesteś taka odważna, nim się spostrzeżesz zastawię kilka pocałunków na Twojej szyi, poprowadzę Cię to niezwykłego tańca pełnego nieoczekiwanych zwrotów akcji, mógłbym tutaj od razu zrobić pełnię wodotrysków ale lubię się bawić w finezyjne rozdawanie kart.

Gość gość
heh debilne dziecko a nie facet

Gość gość
Myślisz, że te słowa są w stanie zachwiać moją psychiką. Nie wiesz z kim igrasz.

Gość beznicka123
gość dziś Mówisz, że jesteś taka odważna, nim się spostrzeżesz zastawię kilka pocałunków na Twojej szyi, poprowadzę Cię to niezwykłego tańca pełnego nieoczekiwanych zwrotów akcji, mógłbym tutaj od razu zrobić pełnię wodotrysków ale lubię się bawić w finezyjne rozdawanie kart. Czy to było do mnie? Jeśli tak, to wierz mi, że zauważam pocałunki na szyi i reaguję na nie dość żywiołowo. Myślę, że mężczyznom podobają się takie reakcje. Żebyś nie miał wrażenia, że poszło Ci ze mną zbyt łatwo, to pozwolę na to dopiero we właściwym momencie. O ile oczywiście okaże się, że potrafisz mnie w sobie rozkochać jak obiecujesz... Spiesz się, wigilia całkiem blisko, a grafik świątecznych łez masz dość napięty.