Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martwie się o siebie

w pon idę do lekarza ale prosze o odpowiedzi

Polecane posty

Martwie się o siebie bo nie wiem co mi jest. Od jakiegoś czasu mam wszystkie możliwe objawy ciąży. Odchudzam się i zrzucilam już trochę. Spadlo wszedzie tylko nie w brzuchu i w piersiach. Brzuch jest taki jakbym mialą wzdęcia i twardy. Czasem mnie ciagnie jakby macica się powiekszała. Ale najgorsze są piersi. Urosły o caly rozmiar! I tak bardzo bolą. Są jak balony, skóra napięta do granic. Pobolewają mnie też jajniki. Problem w tym ze ciąże wykluczam calkowicie z prostego powodu: ostatni raz kochaląm sie z mężem w lipcu zawsze z zabezpieczeniem. W dodatku mam co miesiac reguralny okres (i Chwala Bogu bo więcej dzieci już nie planuje). Przestałam karmić piersią pól roku temu a wczoraj znów zauważylam ze mam pełne piersi pokarmu. Czy to jakieś zmiany hormonalne? W poniedziałek mam umówioną wizytę u lekarza ale martwie się bo jedyne logiczne wyjaśnienie moich objawów to bylaby ciąża. Na szczęście to niemożliwe bo bym chyba się powiesiła! Czy są jakieś choroby które by mogly powodować takie objawy? Spotkalyście się kiedyś z czymś takim?

Jeszcze takie pytanie czy jak się przestalo karmić piersią i ten pokarm wraca po pół roku to moze być taki żólty jak siara?

Gość gość
Radzę porobić badania hormonów.W szczególności poziom prolaktyny.

Gość gość
nie chcę cię straszyć ale jesteś w ciąży !!!

Gość gość
Zrób test aby jednak wykluczyć ciążę. To mogą być problemy hormonalne ale najpierw trzeba wykluczyć ciążę.

Zrobiłam test i jest jedna kreska więc ciąża wykluczona na 100%

Gość gość
w takim wypadku wszystko wskazuje na problemy hormonalne.

Gość gość
To jest niepokalane poczęcie!