Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaaalamanaaaa

Uśpienie psa..... trudna decyzja

Polecane posty

Gość zaaalamanaaaa

Nie długo ma przyjechac lekarz, a my mamy podjac decyzję ;( pies ma 12 lat jest po dwóch wylewach , dzisiaj mu sie pogorszyło nie moze sie podniesc, trzeba go wynosic na dwór. A ja nie potarfie podjac decyzji o uspieniu... jestem taka samolubna , bo myślę o sobie, jak ja sobie poradze jak jego juz nie bedzie, i te wyrzuty sumienia ;( jestem zalamana

Gość jokkoi
Jeśli kochasz swojego psa to zrób to, co dla niego będzie najlepsze.

Gość zaaalamanaaa
Tak bardzo go kocham, ze wlasnie nie potrafie się z nim rozstać.

Gość zaaalamanaaa
Ciągle mam nadzieję, że jakiś lek, zastrzyk mu pomoże. Jest pod stała opieką lekarza , codziennie ma robione zastrzyki, i nic.... jest gorzej

Gość gość
ale on cierpi i na pewno woli umrzec niż się mec zyc. Pozatym zycie po śmierci istnieje również w przypadku zwierzat

Gość zaaalamanaaa
Ja wiem, tylko jest mi strasznie ciężko, cały czas płaczę,nie mogę sobie przetłumaczyc.

Gość gość
dlatego jestem za eutanazją... śmierć ludziom chorym na raka. niech się nie męczą.

Gość gość
dla niego zycie to będzie tylko bol i meka. lepiej umrzec i nie cierpiec. na pewno trafi do jakiegoś psiego raju i będzie zadowolony. Ciesz się ze to zwierzak i wolno go uspic bo gdyby to był człowiek to by się meczyl poki sam nie umrzec Bog jeden wie jak długo. To jest chore ze usypia się zwierzęta by skrocic ich meki a chorego człowieka uspic nie wolno nawet jak on chce tylo ma się zwijac z bolu i konac w meczarniach czasem bardzo długo.

Gość zaalamanaaa
Już po wszystkim...... odszedł do psiego raju Cholera jakie to ciężkie !