Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego ludzie tak śmiało oceniają urodę innych?

Polecane posty

Gość gość

Chyba w żadnej rzeczy dotyczącej innych ludzie nie potrafią być tak śmiali i dosadni. Co najlepsze, nieraz przeciętnych wyzywają od brzydkich, ładne od przeciętnych a brzydkie od potworów :D. Oczywiście to ich subiektywna ocena, bo moim zdaniem tak z 3/4 ludzkości ma taki typ urody, że jednym się podoba, drugim nie (czyli po prostu średni) ale są też osoby, o których można powiedzieć że są ładne i trudno temu zaprzeczyć, tylko dany typ urody nie trafia w gusta oglądającego (np. jeśli dziewczyna ma wyrazistą urodę, a ktoś woli delikatne buźki, podobnie facet). Zastanówcie się nad tym czasem, bo wiele jest wrażliwych osób i taka dosadna ocena wyglądu jest nie dość, że nie na miejscu, to jeszcze pokazujecie tym samym swoje.. buractwo. Nikt wam nie każe się wiązać z osobami nie w waszym typie etc., ale kultura zobowiązuje. I tak, mówię też do chłopów potrafiących mówić do dziewczyny na ulicy 'niezła z ciebie dupa' etc. Jesteście debilami, że tak pojadę dosadnie :D. Mi to nie imponuje, a wiem, że równie dobrze ktoś mógłby mnie zjechać

Gość gość
jeżeli chodzi o kafe to osoby które same wstawiają foty muszą się liczyć z krytyką tak czy siak uważam że kafe jest w tym temacie szczera

Gość gość
Mówię ogólnie, choć nie ukrywam, że ten wątek mnie zainspirował. Chociaż jak ktoś wstawia zdjęcie z prośbą o ocenę, to sam sie naraża na to, że dostanie negatywy - wiadome. To, że niektórzy wyrażają to w chamski sposób albo potrafią zjechać średnie osoby od brzydkich- to cóż.

No tak, masz rację, ... przepraszam rzeczywiście zdarzało mi się oceniać ludzi zbyt pochopnie pod względem urody

Gość gość
"to sam sie naraża na to, że dostanie negatywy - wiadome. To, że niektórzy wyrażają to w chamski sposób albo potrafią zjechać średnie osoby od brzydkich- to cóż. " x x x wnioskuję że jesteś autorką tamtego tematu i powiem szczerz nie jesteś ładna ani twoje koleżanki a nawet nie jesteś przeciętna no chyba że ta gruba to można ją uznać za przeciętną pamiętam kiedyś na kafe wstawiła fotkę piękna dziewczyna i nie było żadnych negatywów po prostu nie do chodzi do ciebie że inni uważają cię za brzydką ale to nie znaczy że komuś nie możesz się spodobać ludzie mają różne gusta w dodatku ludzie mają dosyć osób które ciągle wklejają swoją fotę i pytają o to samo

Gość gość
no wlasnie.. to nie jest NIKOGO wina ze sie urodzil brzydki czy ladny.. wiadomo ze ludzie wola ladnych ale litosci kazdemu nalezy sie szacunek

Gość gość
Nie jestem autorką tamtego tematu. On mnie tylko zainspirował. i Wiedziałam, że od razu pojawią się takie komentarze. Ale tutaj teorie spiskowe są na porządku dziennym :P. Dziwi mnie po prostu ocenianie osób po prostu średnich jako 'bardzo brzydkich'. Wy chyba brzydkich na oczy nie widzieliście, oj nie. A domyślam się, jak tamta laska musi się czuć. Wiadomo że na własne życzenie wstawiła te foty, bo pewnie ma kompleksy i cce jakiegoś potwierdzenia, jakiejś kotwicy, ale robiąc takie coś to nigdy tego nie uzyska

Gość gość
No sory, ale dziewczyny ze zdjęcia ładne nie są, dobrze o tym wiedzą, ale któraś chce się dowartościować i pytają zalotnie, która ładna. Żadna.

Gość gość
A ktoś napisał, że są ładne? kłania się czytanie ze zrozumieniem. Oj, ludzie, durni jesteście jak nie wiem.

Gość gość
a czego ty oczekujesz? to tylko ludzie

ja lubie oceniac urode innych ludzi, fascynuje mnie to - ale nigdy nie powiem komus, ze jest brzydki - bo brzydkich ludzi poprostu nie ma

Gość gość
Sama jesteś durniem. Mają pisać, że przeciętne, żeby nie było im przykro? Zapytały czy ładne to dostały odpowiedź.

Gość gość
No a dlaczego nie pisać że przeciętne?? niektóre takie są.. nie rozumiem waszego czarno białego postrzegania świata, 3/4 społeczeństwa to średni ludzie, o połowie z nich powiecie że to paskudy bo nie utrafili w wasz gust? tak jak ja bym powiedziała że Lima to paskuda bo to nie mój typ urody, a z tym nie mogę się zgodzić, bo rysy ma proporcjonalne, tylko nie pociąga mnie ten typ, wolę delikatniejsze. Rozumiesz rożnicę? Tak samo tutaj, obiektywnie rzecz biorąc nie każda z nich jest brzydka, są po prostu zwyczajne, przeciętne dziewczyny, jakich wiele na ulicy

Gość Karolina

Jak myślicie dlaczego się ocenia innych. Ze zazdrości pogardy

Gość Karolina

Jak myślicie dlaczego się ocenia innych. Ze zazdrości pogardy. Ludzie macie wady inni też. Po co wpieprzacie się w życie innych. Po co oceniacie. Jakie wy macie prawo. Czy wy też chcecie być oceniani. 

Gość 111

Polska to gu,wno jak ci sie nie podoba to jest gejem albo lesbijka 

Gość 111

dla geja i lesbijki sie wyglada podoba 

Gość 111

moze byc tak ze chlopak chlopakowi sie podoba dziewczyna chlopakowi i odwrotnie wychodzi na to ze sa gejami i lesbijkami twojemu koledze podoba sie jego kolega i jego kolezanka albo matka czy jego siostra