Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość palanciara

Mój mąż znowu wyszedł :( wkurza mnie już to

Polecane posty

Gość palanciara

Znowu wyszedł, nie ma go już 3 i pół godziny a mówił że tylko do apteki idzie, potem raczył napisać smsa że jeszcze tylko na stację po olej i że zaraz wraca i co nadal go nie ma. Nie wiem co z tym zobić ale tak na poważnie. A tak na boku to wkur...ia mnie piekielnie taka sytuacja.

Gość gość
może nie mówi ci gdzie idzie bo nie chcesz go puszczać np. mój ojciec to zawsze mówi gdzie idzie w sumie ma tylko jednego kolegę do którego chadza niestety ostatnio zaczął go sprowadzać do chaty matka się drze na niego ogólnie w mojej rodzinie gości się nie lubi

Gość palanciara
Zwracam się z prośbą do osób, które mają możliwość pożyczyć niewielką sumę pieniędzy do początku stycznia 2015. Jestem studentką i oczekuję wypłaty stypendium w listopadzie (prawdopodobnie pod koniec). Natomiast większą gotówką będę dysponować dopiero pod koniec grudnia. Potrzebuję jak najszybciej spłacić dług w wysokości 140,00 złotych oraz 160,00 złotych na dodatkowe wydatki. Razem 300,00 złotych. Jeśli ktoś ma zaufanie i jest chętny pomóc to proszę o wiadomość prywatną, bądź odpowiedź tutaj na miejscu. Dla potwierdzenia posiadania realnego konta bankowego i własnej osoby mogę przesłać na konto chętnej osoby 10,00 złotych przelewem pocztowym. Z góry dziękuję za rozpatrzenie mojej wiadomości

3 i pół godziny to i tak za dużo na aptekę i olej. Ale jak poszedł po olej do głowy to nie przeszkadzaj mu... to musi potrwać

Gość gość
bzyka kochanke na bank

no może i pożyczyłbym, ale jak widzę nick "palanciara", to myślę sobie, że jednak nie.

Gość gość
Nigdy nie staję na przeszkodzie jak gdzieś wychodzi, nie kontroluję ale od jakiegoś czasu zbyt często się powtarza to wychodzenie. Być może bzyka kochankę gościu albo meczy go życie rodzinne. Kurde jakie to wszystko trudne :( jestem jeszcze młoda 36 lat i atrakcyjna, niezależna a ten palant mąż tak sobie pogrywa.

Gość gość
coś sie plączesz w zeznaniach palanciaro :P

Gość gość
Ma kochankę, na bank!