Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 30 latkaaaaaa

miesiączka tylko 1,5 dnia

Polecane posty

Gość 30 latkaaaaaa

i do tego słaba, zużyłam tak naprawdę może z 3 podpaski, podczas gdy zawsze kilka opakowań podpasek, taki miałam krwotok testy ciążowe negatywne, co to może być ? ginekologa mam dopiero 10 listopada :-( szukam na necie i nic, może ktoś coś powie ?

Gość gość
dodam, że od kiedy miesiączkuję, a jest to już 20 lat taka sytuacja mi się nie przytrafiła, krwotoczne okresy mam po mojej mamie.

Gość gość
????

Gość gość
implantacja zarodka :)

Gość 30 latkaaaaaaa
no wydaje mi się, że to późno jak na implantację, bo test owulacyjny pozytywny miałam 13 października, wieczorem seksowaliśmy, więc owulacja 14-15 października była

Gość gość
do mojego endo-gina ide w innym celu, po recepty, ale pogadam z nim o tym

Gość gość
ktoś ma jeszcze podobne doświadczenie ? Może to objaw jakieś choroby, boję się :-0

Gość gość
A nie mialas ostatnio jakichs sytuacji stresowych albo okresu wzmozonego wysilku fizycznego? U mnie zawsze w takich sytuacjach miesiaczki stawaly sie bardzo krotkie albo wrecz zanikaly, tak jakby organizm oszczedzal sily. Nie martw sie na zapas, to moze byc calkiem naturalna reakcja.

Gość gość
no właśnie ostatnio to nic się nie działo, w ciągu ostatnich 20 lat za to dużo się działo, a zawsze miałam okres jakby kran odkręcić na maksa nie mam ciśnienia na ciążę, zresztą myślę, że test powinien wyjść jakby co

Gość gość
A ile masz lat? Moze to wczesna menopauza?

Gość gość
Mam 30 lat, nie strasz tą menopauzą :-0

Gość gość
kilka paczek podpasek podczas okresu???????????? mi sie wydaje, ze mi podczas calego okresu wystrarczalaby 1 dobrze chlonna podpaska. pierwszego dnia zuzywam dwie, a podczas dwoch kolejnych po jednej + na noc zmiana czyli jakies 7 podpasek lacznie.

Gość gość
ale ja mam krwotoczne, 2 czy 3 dnia wkładam do majtek dwie podpaski łącząc je na środku, te najbardziej chłonne, najdłuższe, nieraz wyjdę z wc i za chwilę z powrotem wymieniam :-0 potrafię tak z 20 razy podczas jednego dnia, mam to po mamie, to u nas rodzinne, dlatego teraz to co miałam podczas okresu wzbudza u mnie wielki niepokój, porównując to ja mam plamienie....

Gość gość
gdzieś tu czytałam temat, że laska w ciąży miała okres, tzn. krwawienie, no ale to test byłby pozytywny gdyby go zrobiła zapewne, tylko nie podejrzewała jak miała ,,okres,,.

Gość gość
Ja co prawda nie mam krwotocznych okresów ale zdarzyl mi się kilka razy się okres inny niż zawsze tj zawsze mam Max 5 dni z czego 2pierwsze leci ze mnie a potem już mniej. Ten dziwny okres poprzedzony jest zazwyczaj wielkim bólem brzucha a samo krwawienie trwa 1.5-2 dni. Sama się zastanawiam czy to normalnie. Mam to na liście pytań do mojego lekarza przy następnej wizycie. A no i mam 34 lata nastraszylyscie mnie to wczesna menopauza, planuje jeszcze jedno dziecko >_

Gość gość
to powodzenia jak planujesz dzieciątko :-)

Gość gość
??

Gość 30 latkaaaaaaaa
dziś jest 5 dzień nowego cyklu (,,okres,, dostałam w czwartek) a ja rano nadal mam 37.2, wieczorem 37.5 w pochwie, niby nie mierzę regularnie, ale wiem, że tak wysokich temperatur nie miewam po miesiączce :-(

Gość gość
masz bardzo dziwny okres, który nie powinien trwać tak krótko! Nie szukaj porad na forum, tylko od razu jedź do ginekologa. Nie wiem gdzie mieszkasz to bym ci poradziła moją doktor do której chodzę na badania do doktor Anny Kluz-Kowal z Białegostoku http://gabinetginekologicznybialystok.pl/. lekarz cię zgada i zleci ewentualne leczenie. Może źle się odżywiasz, to też może być problem skąpej miesiączki.