Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego on nie chce sie wiazac ?

Polecane posty

Gość gość

Jakies pol roku temu pisalam z pewnym chlopakiem z ktorym czesto widywalam sie w szkole. To on wszystko zaczynal i w ogole mozna bylo powiedziec ze sie narzucal . Bardzo sie staral i oboje czulismy ze znalezlismy bratnie dusze . Zaproponowal spotkanie, po nim jakos wszystko ucichlo i to ja zaczynalam rozmowy. Z uwagi na to ze podczas spotknia nie do konca zachowywawal sie jak " ja" po 2-3 miesiacach "cichych dni " napisalam mu ze chyba jakies wyjasnienie sie nalezy. Odpisal ze jak na razie nie chce niczego zaczynac , bo zwiazek to duza odpowiedzialnosc i moglby mnie zranic. Mówil ze o partnerte trzeba dbac itp, a on za bardzo nie ma glowy do tego. Dodam ze nawet nie liczylam na zwiazek tylko bardziej przyjazn. Teraz nie rozmawiamy ale bardzo mi na nim zalezy i chcialabym jakos zmienic lub zrozumiec jego poglady. Nigdy nie spotkalam takiego chlopaka jak on a wiem ze on z zadna dziewczyna nie gada. Mieliscie tak kiedys ? Czy moge zrobic cos zeby zmienil zdanie?

Gość gość
bo nie jest taki głupi żeby samego siebie zamknąć do celi bez okien

Gość gość
chcesz cierpieć przez niego? nie liczysz sięz tym, że on nie jest gotowy na związek? powiedział Ci o tym otwarcie, jest fair wobec Ciebie. daj sobie spokoj