Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ciąża i poród

Polecane posty

Gość gość

Dziewczyny mam już dwójkę dzieci (3 lata i 8 miesięcy) a już tęsknię za tym, żeby znowu być w ciąży i urodzić dziecko. Nie mogę sobie na razie na to pozwolić, może za jakiś czas, choć nie sądzę. Ale te myśli mnie prześladują- o ciąży- u mnie były bezproblemowe, o porodzie- to takie magiczne przeżycie. Dziś nawet mi się śniło, że rodziłam i miałam bezbolesny :) poród. Zryta jakaś jestem. Ma tak któraś z Was? :-)

Gość gość
Ja tak miałam zaraz po urodzeniu obojga dzieci. Były dla mnie tak cudowne i idealne ze zaraz chciałam następne. Ale z czasem wracał mi rozum i chęci malaly bo nie znikały do końca. Teraz drugie dziecko ma 2 miesiące i nadal chętnie bym chciała 3 ale wiem ze do tego nigdy nie dojdzie bo jednak rozum jeszcze działa :)

Gość gość
Dobrze powiedziane - dobrze, że rozum jeszcze jest

Gość mini ratka 12345
Ja mam syna 7 tyg i już tesknie za byciem w ciąży ;) za porodem mniej :P Tęsknię za tymi kopniakami, rosnacym brzuszkiem.. ciaza byla dla mnie łaskawa, czulam sie dobrze, niewiele przytylam, bez rozstepow. Oj.teskno mi bardzo! Chociaż kocham synka nad życie i ciesze się że JEST

Gość gość
Gdzies kiedys czytalam ze tak działają hormony po ciąży. Ze zaraz chce sie byc w kolejnej. Zresztą sama tak mialam ale chęci nie uleglam ;-)