Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Moje postulaty

Jestem sympatykiem Ruchu Narodowego i Kongresu Nowej Prawicy

Polecane posty

Gość Moje postulaty

1. Polityczne: Zmniejszenie Sejmu do 200 posłów; likwidacja Senatu; zwiększenie roli prezydenta; odpowiedzialność karna dla polityków; brak prawa głosu dla osób które żyją na koszt państwa (więcej biorą niż dają) 2. Gospodarcze: Zmniejszenie wydatków państwa i podatków (szczególnie ograniczenie socjalu i dopłat oraz zwolnienie 2/3 urzędników) 3. Samorządowe: likwidacja małych gmin i powiatów oraz województwa opolskiego, powiększenie słabszych województw (lubuskie, świętokrzyskie) 4. Dyplomatyczne: wyjście z UE, zachowanie traktatu z Schengen, pozostanie w NATO, ale wprowadzenie konstytucyjnego zakazu stałego pobytu armii z innych krajów w czasie pokoju 5. Socjalne: opieka nad osobami które nie mogą pracować (dzieci, nieuleczalnie chorzy, starcy) - na przykład darmowe posiłki w szkole dla dzieci, ale zero socjalu dla ich rodziców, r********e ZUSu 6. Militarne: Obowiązkowa służba wojskowa przez rok dla każdego obywatela, Stan armii który pozwoli powołać w miesiąc milion żołnierzy

Gość gość
:D ja się zastanawiam skąd oni mają poparcie

Gość gość
no i najważniejszy postulat ruchu narodnego że od kiedy będą rzadzic to 2+2 będzie 7 no i ze dom wszystkich -kolska i ziemia dla ziemniakow