Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie słuchajcie rad WREDNEJ bo to kłamczucha

Polecane posty

Gość gość

Dla niewtajemniczonych ostatnio na temacie o związku próchnicy z mlekiem modyfikowanym pisala ze jej dzieci karmione mm mają śliczne i zdrowe zęby a po aferze z prokuratorem wyszło, że jej syn ma zeżarte zęby przez próchnicę. Także ostrzegam nie sluchajcie jej rad bo potrafi tylko bajki opowiadać:)

Gość gość
Bo co nie chcesz aby wszyscy wiedzieli ze klamiesz?

Gość gość
wredna pisala chyba ze yn ma zeby popsute przez leki ktore musial brac. Takze o co ci chodzi?

Gość gość
A ja się zastanawiam czemu w sumie tak pisałaś? Jakos podniosło to twoje ego? Chcesz wykreować sie tutaj na idealna matkę czy co?

to prokurator stwierdził że zęby dzieci wrednej są zżarte przez próchnicę ?:D naprawdę , prokuratura to już nie ma poważniejszych zadań ?:D

Gość gość
A na tamtym wątku pisala ze jej dzieci maja idealnie zdrowe zęby:D

Gość gość
tepa osobo nie przyszlo ci do glowy ze znaim jej dziecko zaczelo brac leki to mialo zdrowe zeby? moze na podstawie tego to pisala. Widzialam to zdjecie jej syna i rzadko sie zdarza by dziecko mialo tak zepsute zeby, takze ja wierze ze to wina lekow a nie mleka modyfikowanego:O

Gość gość
To nie wiesz o co chodzi allium? Wredna pomowila pewna fundacje i jest oskarzona i sprawa poszla do prokuratury, plus 2 inne osoby z kafe.

Gość gość
glupia wariatko czepiajaca sie wrednej:ona nie pomowila zadnej fundacji tylko stwierdzila fakt jakim bylo to, ze ojciec chorego dziecka nie jest zbyt milym czlowiekiem. A sprawe to ona powinna mu wytoczyc bo to on zlamal prawo upubliczniajac jej dane. Mam nadzieje Wredna, że poczynilas odpowiednie kroki.

Jaki smuteczek no :( tak brzydko piszą :( idę płakać w różowa podusie buuuuu

Gość gość
Kij z tym co spowodowało próchnicę bo to nie o to się rozchodzi. Leki czy nie leki to nie jest ważne, chodzi o to ze tam kłamała. Zreszta co to za tłumaczenie? To tak jakby napisac ze moje dziecko nigdy nie chorowalo bo nie bralo antybiotykow. Ja tam juz jej nie wierze w nic. To co wypisywala na tamtym forum wystarczająco pokazuje jaka jest osoba.

Siedzę tez na innych forach jeszcze nie wysledzilyscie? Marnie, marnie sherloki :)

Gość gość
Wredna a czemu tutaj chowasz swoje prawdziwe oblicze i udajesz ze "kulturalna" jesteś ?

nie mam pojęcia o co chodzi z tym prokuratorem i szczerze mówiąc nic mnie to nie obchodzi ale bardzo jestem ciekawa skuteczności tych " doniesień " do prokuratury :) i już widzę jak się ona rozpędza żeby łapać jakąś babę z kafeterii :D a tak na marginesie - " składanie doniesień na policję " to prawdziwie kafeteryjna moda :D

Gość gość
kłamała?! O boże jak mogła? przecież za kłamstwo na kafeterii powinna dostać dożywocie!

A wiesz jaka jestem? Wnioskujeesz po czym? Po wpisach w internecie? W takim razie niezbyt dobrze świadczy to o twoim rozumowaniu :) Zobacz, tam wulgarna, tutaj kulturalna. W co wierzyć?

Gość gość
No cóż sprawa na tyle powazna ze na stronie na fb pisali ze takie oskarżenie wnoszą.

Gość gość
Tam to pokazałaś sie jako kwintesencja patologii. A tutaj jako kłamczucha. Wiec daleko nie ucieklas :)

A jak napisze, że mam 8 dzieci, mieszkam w slumsach w Indiach, piore w strumieniu, a mój mąż, 6 z kolei, produkuje opony samochodowe tez uwierzycie?

Gość gość
Teraz tobie w nic nie uwierzę. Juz któryś raz z kolei przylapano cie tu na kłamstwie także wyczerpalas limit.

Ja mam taką propozycję :) wiecie gdzie mieszkam, zapraszam serdecznie ( nietrudno mnie znalezc). Ciekawe czy któraś z Was miałaby odwagę powiedzieć w twarz, realnie, a nie zza monitora, co myśli :) któraś chętna?

Gość gość
Za daleko do Swarzedza....

Gość gość
Jakbym mieszkala w pobliżu to pewnie, ale nie chce mi się z warszawy jechac tyle km tylko po to aby powiedziec ci w twarz to co mogę napisać ci tutaj. Ale gdybym byla twoja znajomą i dowiedziała sie co tu odwalasz to byś juz nie byla moja znajoma, bo takie zachowanie jest trochę dziwne, pewnie kwalifikuje sie do leczenia...

bijcie się . ta która wygra - ma rację . rozumowanie godne zaniedbanych emocjonalnie ośmiolatków .

Gość gość
Wredna tak poprostuwyrzuca ru z siebe wszystkie zale. W tym wieku dwujka dzieci, kazde z innym, w domu sie nie przelewa....to tu chociarz poudaje kogos innego.