Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

przyjacielBombel

Prezent dla przyjaciółki na 19te urodzinki

Polecane posty

Witam. Zwracam się do Was z prośbą o pomoc w doborze prezentu dla mojej najlepszej przyjaciółki. Od pewnego czasu zastanawiam się nad tym prezentem ale nic konkretnego nie przychodzi mi do głowy :( Zacznijmy od tego, że podoba mi się ale wiem że to dla mnie ,,za wysokie progi'' :D Rozmawiałem z nią na ten temat i sam powiedziałem żeby zostało tak jak jest, mimo że cały czas jestem w niej zakochany! Ona o tym wie ale ma chłopaka. I dlatego liczę na Waszą pomoc w dobraniu stosownego prezentu. Prezenty typu bony do sieciówek odpadają bo równocześnie mógłbym dać jej kase a tu nie o to chodzi. Zresztą kasy ma pod dostatkiem, ale mimo tego docenia każdy nawet najmniejszy prezent. Myślałem zabrać ją na ,,wycieczkę'' skok na bungee, o którym zawsze marzyliśmy a do tego aquapark lub coś w tym stylu ale stwierdziłem że nie wypada jak ma chłopaka :( Następnym pomysłem był wypad w dniu urodzin do kina na jakąś komedie romantyczną do tego lodowisko, kręgle.... ale z tego co wiem to jedzie do kina z chłopakiem... Był też pomysł na prosty prezent, wspólne zdjęcie oprawione w fajną ramkę, ale nie mam odpowiedniego zdjęcia. Najbardziej podoba mi się opcja podarowania jej tradycyjnego misia :D Może to zbyt proste, no nie wiem. zastanawiałem się nad czymś takim: http://allegro.pl/maskotka-super-mis-gigant-ogromny-kzh5-r-i4720040673.html Co o tym sądzicie? Dodam, że tak jak już mówiłem to moja najlepsza przyjaciółka, Ona też traktuje mnie jak przyjaciela, może nie najlepszego ale jednak przyjaciela :) Na jej miejscu z czego najbardziej byłybyście zadowolone? W grę wchodził wspólny wypad bo tak się złożyło, że mamy urodziny w tym samym dniu i chciałem żeby ten dzień zapadł nam w pamięci na długo :D

No tak, ale ciężko mi wyciągać ją na jakieś wspólne wypady jak ma chłopaka. Wiadomo że to jemu powinna poświęcać wolny czas. No i nie wiem czy to takie stosowne jechać na jakieś ,,wycieczki''.

Zatem coś co ją interesuje, a nie wymaga poświęcenia czasu. Na pewno się ucieszy

Od dawna myślimy nad tatuażem ale ani ja ani Ona nie możemy się zdecydować jaki. Ona już jeden ma! A Wy nie macie jakichś konkretnych prezentów na taką okazję?

Coś zwyczajnego, nie wiem może książkę. Jeśli nic nie przyjdzie Ci do głowy, albo perfumy

Książki raczej nie przeczyta a z perfumem mogę nie trafić w jej gust. Dodam że prezent chciałbym zamknąć w kwocie 200zł chyba, że będzie to jakiś naprawdę super prezent to gotów jestem dać i więcej

Wiesz jaką muzykę lubi. Taki prezent, który na pewno ją ucieszy. Skoro jest to Twoja dobra koleżanka to zapewne coś znajdziesz

Gość gość
wibrator kroliczek

Ja nie lubię pluszaków, ale sam pisałeś, że docenia nawet najmniejszy prezent. A to dobrze o niej świadczy

Gość gość
Jesli ma chłopaka to nie zabierałabym jej nigdzie... Zrób jej niezobowiązujący prezent, np Poczta Balonowa wysyła śliczne baloniki na okreslony dzień i adres. Możesz dodać do tego życzenia i kurier przyniesie do domu. Klasycznym prezentem jest też bransoletka lilou w grawerem np. Twojego i jej imienia. www.poczta-balonowa.pl no i www.lilou.pl