Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam już dosyć tej biedy

Polecane posty

Gość gość

Sama jestem sobie winna. Ileż to rzeczy narozdawałam ... Widzę jak inni sprzedają i mówię sobie że ja też będę i na tych obietnicach się kończy Do drzwi pukają sąsiedzi i wynoszą meble które miałam sprzedać Po dziecku tez wszystko oddałam rozdałam i w p**du Teraz chciałabym remont zrobić i wyrzucić dwie szafy Za każdą dałam 3000 Sprzedałabym to za 2000wszystko mimo że nie zniszczone bo nowe, ale jak pomyślę ile z tym zachodu mam ochotę wystawić przed dom i oddać... Jasna cholera co ze mną?

Gość gość
Zawsze sobie mówiłam że zarobię na nowe i pozostanę przy rozdawnictwie ale tak jakoś mi ciężko ostatnio?

Gość gość
Można sprzedać wszystko w komplecie tak jak by się sprzedawało magazyn? Mam do sprzedania masę mebli w super stanie i w h/u/j/a ciuchów większość nowe z metkami i trochę sztucznej biżuterii głównie zegarki z 5kg tego imitują złoto i srebro . Mam 12kapoków użyte raz różne rozmiary Kilka dywanó w świetnym stanie dwa łóżka małżeńskie jedno w skórze z radiem ilustrem\ drugie bez... Jak to wszystko opylić bez rozdrabniania się?

Gość gość
Dorzucę stoły i krzesła gratis Mam tez nowiusieńki wózek typu parasolka dwa rowerki dziecięce jeden biegowy drugi czterokołowy

Gość gość
Czy można sprzedać drzwi ze starej poniemieckiej kamienicy? Też mogę dorzucić takich kilka!

Gość gość
O dorzucę też suszarkę do prania gratis!

Gość gość
Tak sobie myślę że za 10 tys mogę to wszystko oddać i niech tam sobie ktoś to wszystko sprzedaje Zarobi na tym lekko drugie tyle i więcej

Gość gość
a po ch/uj tyle tego g****a nakupowałaś?? masz nasrane we łbie :o

Gość gość
gość dziś a po ch/uj tyle tego g****a nakupowałaś?? masz nasrane we łbie pechowiec.gif Chyba naprawdę masz coś z głową kobieto. Kupujesz na chybił trafił? Weź zatrudnij jakiego specjalistę i niech ci tą chałupę urządzi, bo za chwilę znów meble będziesz wyrzucać. Jak już musisz kupować, to kupuj majtki. Bielizna zawsze się przyda i się w miarę szybko zużywa. Coś czuję, że to nie ty zarabiasz kasę na te twoje chore wizje.

Gość gość
A komentarz gość dziś w 100% trafny dlatego zacytowałam.