Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie wytrzymuje już ze swoim ojcem! Spoliczkował moje dziecko

Polecane posty

Gość gość

Mój ojciec to 58 letni mężczyzna a o wszystko się czepia. Ma pretensje, że nie ma wyprasowanej koszuli na czas, że nie ma podanego obiadu na czas. Ostatnio zaczął czepiać się mojego 16-letniego syna, że za późno wraca do domu. Mój ojciec jest osobą niepełnosprawną, nie posiada prawej dłoni to może jest powód jego wiecznych humorków. Ostatnio syn poinformował mnie, że zostanie u dziewczyny na noc zgodziłam się ale potem mój ojczulek zaczął robić mu awantury. Ja swojego syna urodziłam mając 18 lat, moi rodzice wtedy pomogli mi w opiece nad dzieckiem. Syn nie zna swojego ojca. No i wtedy mój syn odpyskował mojemu tacie a tata mimo braku prawej ręki spoliczkował go lewą i kazał iść do swojego pokoju. Syn poszedł do pokoju i do tej pory się nie odzywa a mój tata ani myśli go przeprosić i jeszcze zadzwonił do rodziców tamtej dziewczyny, że nie życzy sobie obecności córki w swoim domu.

Gość gość
No i dobrze chłop zrobił!

Gość gość
Może chłop ma czekać na to aż zostanie pradziadkiem a wnuczuś go poinformuje i będzie liczył na gratulacje?

Gość gość
Sytuacja taka przydarzyła się po raz pierwszy. Do tej pory miałam wrażenie, że mój ojciec jest bardzo za moim synem ale się pomyliłam, było dobrze tak do ostatniej klasy gimnazjum. Teraz syn jest w pierwszej liceum. Wróciłam ostatnio z wywiadówki, dostałam karteczkę z ocenami syna to uległam i pokazałam to tacie, to kolejny powód do tego by się go czepiał. Przecież to ja wychowuje swojego syna, nie on.

Gość gość
i dobrze chłop zrobił! niech gówniarz nauczy się posłuszeństwa!

Gość gość
Boże co za patologia. Dzieciak nie zna ojca a dziadek tłucze go po gębie. To jakiś margines społeczny

Gość gość
16 lat on jest za mlody zeby zostawac u dziewczyny na noc

Gość gość
Twój ojciec boi się, że kolejny dzieciaczek przyjdzie pod dach i dlatego robi wszystko, by temu zapobiec.

Gość gość
Jaka nowoczesna mamuśka

Gość gość
Nie ulega wątpliwościom, że dziadek powinien przeprosić wnuka.

Gość gość
:O

Gość gość
Twój syn jest dorosły, wie co robi.

Gość gość
Dziadek nie chce kolejnego bachora wychowywac,moze wyprowadz sie na swoje zamiast siedziec rodzicom na glowie pustaczko!

Gość gość
Ale mojego syna właściwie też nie wychowywał, może od czasu do czasu z nim pobył ale sam tego chciał. Poza tym uświadomiłam syna, rozmawiałam z nim o zabezpieczeniu.

Gość gość
Ale mieszkasz u rodzicow?

Gość gość
Mieszkam z ojcem! Mama już nie żyje, od tego momentu ojciec zaczął się o wszystko czepiać.

Gość gość
No to chyba czas sie na swoje wyprowadzic?Pracujesz?

Gość gość
Pracuję ale zarabiam grosze jak na wynajęcie mieszkania w Warszawie, poza tym ojciec też potrzebuję opieki. W połowie to mieszkanie, w którym mieszkam należy do mnie.

Gość gość
Twojemu synowi to bym nogi z d**y powyrywał!!!!

Gość gość
16 latek o 18 powinien być w domu i uczyć się a nie do dziewczynki na noc zachodzić.

Gość gość
a ojciec na nic nie choruje? jakieś zmiany miażdżycowe, cukrzyca niewykryta, jakieś mikrowylewy? bo trochę dziwne sa takie ataki agresji i taki przykry charakter- no chyba , ze zawsze taki był i po prostu na starość jeszcze bardziej dziwaczeje

Gość gość
I dobrze! Nie będzie mu gówniarz rządził w domu.