Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie spać

Polecane posty

Gość gość

rozwijac tematy

Gość gość
Koke vel wilk zmiażdzony to kto ma pisać?

Gość gość
reszta która nie śpi :)

Gość gość
O tej porze to już piszą tylko rzeczywiści użytkownicy żeby porobić sobie jaja.

Gość gość
ja jestem dosc powazna jak na swoj wiek

Gość gość
@ gość dziś ja jestem dosc powazna jak na swoj wiek x To niedobrze.

Gość gość
a ile masz lat damo powazna

Gość gość
26

Gość gość
To ty stara dupa jesteś.

Gość gość
Chcialabym ale nie moge. Jednym okiem ukryty wymiar ogladam a drugim kafe wertuje. Chyba powinnam zajac sie robieniem na drutach, zima idzie mozna by cos wydziergac

Gość gość
Koke to nie wilk matoly

Gość gość
Ukryty Wymiar - hmm, niezły film. ,,Liberate tute me ex inferni''. ;)

Gość gość
@gość dziś Koke to nie wilk matoly x Koke to wilk MATOLE. Przynajmniej dla MNIE TERAZ, a twoją opinię mam w d***e. ;)

Gość gość
Wciagajacy, poza tym lubie Fishburne'a no i jak na 97 to swietnie zrobiony. Ale juz kiedys ogladalam i znam fabule ale to zlo tak neci ze ogladam znowu :)

Gość gość
Swoją drogą c*****a składnia. Zbyt czytelna - popracuj nad tym, jeszcze mogą być z ciebie ludzie. ;)

Gość gość
O co z Wilkiem chodzi ze tak jest wyzywany? Widzialam w kilku miejscach jego wpisy i dobrze sie czytalo.

Gość gość
@gość dziś Ja widziałem w sumie jakieś 4 razy więc na najbliższe 5 lat wystarczy. ;)

Gość gość
Czyja skladnia? Nie ogarniam

Gość gość
To dlatego sypiesz lacina z filmu, juz jasne. Polecisz cos do obejrzenia?

Jak tam moge przysiasc z Wami? NIe chce sie narzucac Ale te mnie dopadla bezsenna noc sprobuje sie wpasowac w klimat jak chcecie zebym zostal

Gość gość
Oooo prosze a kilka minut temu pytalam o Ciebie Wilku za jakie grzechy wyzwiska kieruja w Twoja strone. Jestes tu bardzo popularny i wzbudzasz duzo emocji :)

Gość gość
@wilk1946 dziś Lepiej z********a i idź już spać. :)

Koke to mlody Wilk facet ma chyba ze 30 a Ja mam 43 lata Porownajcie nasze style pisania to ogien i woda Nawet sie kiedy scielismyy u mnie ale pozniej wszystko osbie wyjasnilismy Ja go lubie:) Nie wiem jak on mnie ale ne wchodzimy sobie w droge:)

To ma zostac czy sobie isc zrobcie glosowanie:) Nie wiem ile macie lat a;e tak strzelam kolo 20:) Spotkalem dzis super dziewczyne waszym wieku na cmentarzu W mundurze zbierala na renowacje grobow Zolnierzy Wykletych Dlugo z nia gadalem i naprawde chwycila mnie za serce swoja psotawa Wie cdzisiaj ma super humor dla wszystkich:) O czym gadacie? W krotkich zolnierskich slowach???

Gość gość
@ gość dziś Oooo prosze a kilka minut temu pytalam o Ciebie Wilku za jakie grzechy wyzwiska kieruja w Twoja strone. Jestes tu bardzo popularny i wzbudzasz duzo emocji usmiech.gif x Oooo proszę, że też ci się nie poplącze z tym wiecznym wylogowywaniem się i zalogowywaniem. ;) Przykro mi, słabiutkie te tematy, czeka cię bezrobocie. ;)

Gość gość
Troche o filmie i nieco o Tobie ale na moje pytanie niestety odp nie otrzymalam. Ojoj 20 to ja 10 lat temu mialam :)

gość dziś W skrocie bo Ja uwazam ze na ERO takie same zasady kultury i szacunku do drugiego czloweika jak Goralskiej karczmie w Bieszczadach Na temaci rzadzi tworca Temat sie nie podooba nie wchodzisz szuukasz takiego co c***asuje a jak nie ma zakladasz wlasny To tak w skrocie Widzicie jak dowas wszedlem tez sie po Goraslku zapytalem czy moge Tak jest u Gorali nie wchodzisz bez pozwolenia do czyjejs chalupy albo nie dosiadasz sie nie pytajac do lawy debowej wkaczmie do towarzystwa Jka grzecznie zapytasz przyjjma ajak nawet nie to nie masz prawa sie obrazac bo moze chca sie napic sami bo maja cos od obgadania w swoim gronie Wiec ta chalupa czy debiwa lawa w karczmie to ma ero tematy I mysle zebysmy wszyscy zyli w pokju gdyby tak bylo

Gość gość
Do 2:19 Teraz to juz zupelnie nie lapie! Ja to nie Wilk! Zagladam tu od kilku dni i nie znam obyczajow tu panujacych :)

do gość dziś To zakladam ze dziewica juz nie jestes:) Wiec mozemy podac o sksie Choc ja to specyficzny rozmowca bo slyne z tego ze nie flirtuje na ero zkobietami wiec malo atrakcyjny jestem dla nich Mnie interesuje jak wdlugim okresie zrobic zeby wiez erotyczna ni slabla ale sie wzmacniala Niestety moj Dziadek umarl jak mialemnieclae 12 lat i tej tajemnicy mi nie przekazal a w wieku 66 lat rznal sie babcia tak ze tylko wiory lecialy a po gorach niosla od jekow rozkoszy:):):)