Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie spać

Polecane posty

Gość gość
Hahaha zdrowe te ludziska w gorach i jurne slychac :) Mozemy o seksie porozmawiac a dokladnie o wzniecaniu ognia co to kiedys byl a teraz ledwo sie tli. U mnie taka pozoga :(

Jak nas jest wiecej to moze dodaj do do goscia K i 1 zeby was nie pomylic No to opowiadaj ile lat juz siedzisz z jednym chlopem bo Ja w 3 zwiazkach spedzilem w sumie 20 pierwszy tragedia na calej lini 2 natepne jesli chodzi o seks rewelacja:) I dlaczego na biedaka narzekasz ? Za malo seksu czy nie taki jakbys chciala?

Gość Owca1
Jak Ty Wilk to ja Owca bede. W zwiazku od ponad 10 lat, wczesnie go poznalam,.on starszy ode mnie o 10, wiesz bylo duzo sexu i w sumie to chyba sex nas polaczyl a teraz 2 dzieci, obowiazki, ja grubsza chociaz jemu to nie przeszkadza to mi tak i mimo odchudzania to wolno tak wszystko idzie ze mnie szlag trafia, chyba rytyna dnia codziennego, dzieci male, jedno jeszcze karmie piersia ale juz koncze powoli, po drodze na przestrzeni lat problemy i troche klamstw jego mnie w****ily. Teraz nie rozmawiamy dla przyjemnosci tylko ciagle obowiazki, kasa, planujemy zycie biezace, a kiedys potracil mnie porwac w nocy i nad morze zawiesc i wygrzmocic pozadnie ze az fale o brzeg bily. Czuje, ze nic mnie z nim nie laczy, wrecz mnie w*****a jak oddycha

Gość Owca1
Uzewnetrznilam sie i nic :(

Owca1 Bardzo Cie przepraszam, wczoraj zasnalem scielo mnie nagle bardzo chetnie dokonczę dzisiaj rozmowe jak masz jeszcze ochotę:) Niestety musze cie rozczarowac to nie jest tak ze nadwaga nie wplywa na atrakcyjnosc seksualna w oczach partnera To niezalezne od nas tak nas stworzyla ewolucja. Od ponad 20 lat siedze w tym zawodowo:) To co nam sie podoba to sa oznaki zdrowia ltore postrzegam jak atarkcyjne seksualnie tak sobie sprytnie natury wymyslila Dam ci przyklad masz 10 stopnia skale atrakcyjnosci seksualnej gdzie a)10 twoja maksymalna atrakcyjnosc seksualna lepiej juz nie moze byc oczywiscie 10 jednej kobiety moze byc woczach mezczyny na poziome 8 innej. Tej 10 odpowiada twoja optymalna waga np 50 kg. Ale jesli cie wybral to pewnie twoja 10 mu sie podobala b) 0 taki twoj poziom nadwagi ze jeste s odrazajaca dla swojego faceta ze ma wielka ochote na seks i nie jest wstanie odbyc z toba stosunku tak odrzucasz chyba ze bedzie sobie wtrakcie wyobrazal jakas inna kobiete Naukowcy ustalili ze dojscie do 200% naleznej masy ciala tej optymalnej i osiagasz dla swojego faceta zerowy poziom atrakcyjnosci seksualnej biewazne co mowi moze byc emoscjonalnie z toba super zwiazany to niezalezne od niego w 2 strone tez ta dziala Wiec w tym przykladzie z kobieta 1) 50 kg - atrakcyjnosc 10 2)55 kg - atr 9 3) 60 kg - atr8 ...... 10) 100 kg atrakcyjnosc zero tak jak opisalem zero Jak widzisz u kobiety kazde 5 kg obniza o 1 punkt Ale zeby bylo sprawiedliwe to wy Kobiety macie tak samo:) Oceniajac facetow i to tez niezalene od was tak was stworzyla ewolucja:) Facet tej kobiety optymalna masa ciala 80 kg Oczywiscie wazna jest struktura tych 80 kg ile masy miesniowej tkanki tluszczowej ale to juz bym cie zanudzil U kobiety tez struktura tych 50 kg optymalnuych jet wazna. Ale ja tak moge gdozinami wiec sie ograniczam:) 1) 80 kg - atrakcyjnosc seksualna na 10 pkt tak go ocenia jego zona i reszta kobiet 2) 88 kg - 9 pkt 3) 96 kg - 8 pkt ..... 10) 160 kg - O pkt atrakcyjnosci seksualnej tak jest oblesny dla swojej zony ze majac ochote na seks nie chce go znim uprawiac tak ja odrzuca a jak juz uprawia to musi sobie wyobrazac ze rznie Ja inny facet I tak jest i tego nie zmienisz wiec napisz co to oznacza troche nadwagi ile wazylas w wieku np 18 lat czy wtedy bylas ba rdzo atrakcjna i taknki tluszczowej i miesni ile trzeba Poniewaz rodzilas dziecie dolicza sie do tego 3 kg ( wtrakcie ciazy rzowija sie macica miednica i to juz ni e wraca do poprzedniego stanu wysciowego ale kolejne dzieci juz nie dodaja nic ) I to jest twoja optymalna masa ciala Twoja 10 w atrakcyjnosc seksualnej dla meza ktora powinnas utrzymywac do konca zycia ze wzgledow zdrowotnych i zeby cie rznal az wiory leca:) To tak w skrocie jak na mnie jak temat zainteresowal to pociagne ale napisz jeszcze jakie jest Twoje libido a jakie jego Libido - ilosc orgaznmow na 1 cykl owulacyjny np 28 dni tak zebys niie pragnela juz ani jednego wiecej I czy masz zaspokajane swoje jesli chodzi o ilosc i czy ty jego zaspokajasz w pelni? Czy odpowiada ci jakosc waszego seksu a jak nie to co konkretnie chialabys zeby bylo inaczej?