Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

delson

Depilacja laserowa Warszawa

Polecane posty

Gość kaskawarszawa
Śmiało wybierz się na depilację laserową do Skin Concept na Branickiego w Warszawie. Będziesz zadowolona.

Gość gość
HEJ ja też polecam lasery Light Sheer Duet - salony De LUX maja dobre ceny, działają w wielu miastach w Polsce (Bielsko-Biała Gdańsk Kalisz Kielce Kraków Łódź Opole Poznań Sosnowiec Toruń Warszawa, Wrocław). Z efektów jest bardzo ale to bardzo zadowolona, ponadto można otrzymać zniżkę 20% na pierwszy zabieg, a co lepsze, jak potem Wy znajdziecie kogoś komu polecicie którykolwiek z salonów DE LUX macie na jeden zabieg 50% taniej, opłaca się jak nic zainteresowanych proszę o kontakt bm5@o2.pl W razie jakichkolwiek pytań służę pomocą

Gość gość
Ja korzystałam z zabiegów wyszczuplających sylwetkę w klinice Beauty Skin (www.beautyskin.com.pl). Z zakresu Endermologii dostępny jest m.in. zabieg Lipomassage, który znakomicie pozwala wymodelować sylwetkę. Efekty są bardzo szybko widoczne, naprawdę polecam.

Gość Gonia 44
Jestem w miarę szczupłą osobą, Zdrowo się odżywiam, chodzę na zumbę, ale mimo to moim problemem jest cellulit. Sporo wydałam na kremy antycellulitowe, rolki masujące- i nic. Postanowiłam zapisać się na zabieg endermologii. Byłam w szoku, po zabiegu cellulit stał się mniej widoczny.Tutaj widać, jak wygląda zabieg: http://www.depilacja-torun.pl/zabiegi-kosmetyczne-torun-bydgoszcz-wloclawek/ Super efekty. Jeżeli też macie taki problem to nie wahajcie się ani chwili.

Gość Funny 22
Jest taki blog http://depilacja24.pl/ i porównują tam wszystkie rodzaje depilacji. można sobie poczytać jaki zabieg wychodzi taniej