Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczeg faceci mnie wykorzystuja i porzucają?

Polecane posty

Gość gość

tzn ,że jestem jakas gorsza? :(

Gość gość
Tak.

Gość gość
nie mam pojecia sa jednostki ktore wykorzystuja kazdego kto sie nawinie czy to bedziesz ty czy ktokolwiek inny nie ma znaczenia, jak nie maja co wykorzystywac nie sa zainteresowani

Gość gość
bo grzech zawsze powoduje cierpienie

Gość koster
Faceci zawsze wykorzystują i porzucają swoje zabawki, kiedy im się znudzą. Już tak nam zostało z dzieciństwa. Jedyne, co możesz zrobić, to przestać przenosić odpowiedzialność na facetów. To nie "oni" cię wykorzystują i porzucają, tylko TY dajesz się wykorzystać i porzucić. Nie znam cię, może jesteś nudna? Masz jakieś pasje w życiu? Może podświadomie wiążesz się z k****ami. Wtedy poszukałbym rozwiązania w NLP. Jeśli nie przejmiesz sterów nad swoim życiem, nic się nie zmieni.

Gość gość
nie wiem, staram się nie być nudna, uważam ,że jestem ładna bo podobam się facetom, a zwykle traktuja mnie jak obiektseksualny, pobawią się i porzucą... a ja bym chciała czegoś dłuższego ,ale jeżeli cos się nie układa to... nie będę walczyła z wiatrakami

Gość gość
NLP to tylko narzędzia. Jeśli nie potrafisz się nimi posługiwać, to rzeczywiście są dla ciebie bezużyteczne. Po co ci wiertarka, jeśli nie umiesz wiercić? Wiertarka to też "goovno"? Daj tej kobiecie spróbować, nigdy nie wiesz, kiedy i w jakich okolicznościach dozna osobistego oświecenia. Na tym argumencie chciałbym zakończyć ten temat ws. psychologicznych sztuczek.

Gość gość
Nie masz tego czegos, nie zaciekawiasz niczym facetow.

Gość gość
Bo takich bawidamków widocznie wybierasz i chyba za szybko im dajesz

Gość zbereznik
choc do mnie ja cie nie porzuce.... :) :P

Gość gość
Autorko tego wątku: Podejrzewam, że masz skłonności do wyboru facetów-drani. Może tak spróbuj zmienić otoczenie, w którym dobierasz sobie partnerów? Zagadaj w sklepie z ciuchami, markecie, na przystanku autobusowym, przejdź się na jakiś wykład na uczelnię wyższą (wykłady są często w formie otwartej, możesz przyjść za darmo), bary po 23.00. Może też nie ubieraj się zbyt wyzywająco. W końcu nie chcesz faceta na jedną noc, tylko kogoś, kto zamiast cycków dostrzeże w tobie kobietę. Vin

Gość gość
dla jednego bedziesz miała to cos dla innego nie... trzeba trafić na " swojego" ;) poza tym wina nie koniecznie leży po twojej stronie, niektrzy faceci maja taka mentalnosć ,że sie pobawia i następna

Gość gość
Autorko, a po jakim czasie idziesz z facetami do lozka? Jezeli bardzo szybko, to wcale sie nie dziwie, ze oni nie chca byc z puszczalska panna.

Gość gość
jak nie ma tego czegos to powinni ja OMIJAC, czyz nie? a nie taki jest problem autorki

Gość gość
"to coś" dla jednego się ma dla innego nie, ale tu sprawa jest złożona, jak facet np zbyt sybko wyczuje ,że kobiecie zalezy t ucieka, po drugie bardzo prawdopodobne ,że trafiasz na takie typy facetów co lubią seks na jedna noc lub niezobowiązujący, nie zrzucaj winy na siebie, bądź sobą , nie musisz się na siłę zmieniać, bądź pewna swojej watości ,a jesli komuś to nie pasuje to powiedz mu bye

Gość gość
Do seksu nie potrzebuje tego czegos. Cycki sa doopa jest z twarzy nie straszy,ksztalty w miare to moze byc.

Gość gość
"brak tego czegoś". Tutaj nie zajmujmy się magią, tylko konkretnym behawiorystycznym wzorcem. Autorka może mieć zniekształcenia na poziome postrzegania własnego wyglądu. Najlepiej byłoby gdybyśmy dostali jej zdjęcie, oczywiście z czarnym paskiem na oczach. Vin

Gość gość
tak? to przelac kroowe... cycki ma spore, doope tez a na ryj patrzec nie musisz

Gość gość
mysle też, że jesteś za bardzo zdesperowana, niepewna siebie, oni t może czują, powtarzam badź soba, nie udawaj nikogo, nie kazdemu sie to spodoba ,ale jesli nie wlaczysz na luz to nic z tego nie wyjdzie. pewnośc siebie dużo znaczy, nie przejmuj się jak cos nie wyjdzie, szukaj dalej az do skutku i baw sie przy tym dobrze

Gość gość
To pewnie dziala tak. Laska widzi,ze ja olewaja i chce typa zatrzymac a wiec mu daje a jak mu da to typ idzie do innej. Tu charakter i tylko charakter ma znaczaenie. Jestes moze taka memejowata,albo ciut tepawa,moze glupiutka laseczka. Glownie takie sie wykorzystuje. Jak laska jest na poziomie to taki typek czesto nie smie zagadac. Na szybki seks obiera sie latwe cele

Gość gość
Popieram gościa post wyżej. Vin

Gość gość
tak? to przelac kroowe... cycki ma spore, doope tez a na ryj patrzec nie musisz Ja musze i krowa nie podnieca

Gość gość
nie słuchaj tych debili :O typowe trole z kafe co chca cie zdolowac. dlaczego wina ma lezej p twojej stronie? jestes jaka jestes i albo to komus pasuje albo trzeba dac sobie spokoj .moze tez za bardzo sie starsz nie wiem. ale sadze ze facet na poziomie tez szuka czegos trwalszego ,a nie przygody

Gość gość
pewnie jesteś zbyt uległa na wszystko się zgadzasz, jesteś naiwna i wierzysz w czułe słówka pod którym kryje się tylko chęć zaciągnięcia cię do łóżka, plus brak asertywności do mężczyzn,

Gość gość
Nikt jej nie doluje osiole:-P Jej wina bo przecież nie musi chodzic z tymi facetami do lozka. Ja nie twierdze,ze nie ma z nimi chodzic tylko niech zachowa odrobine instynktu samozachowawczego i chodzi z kims do kogo bedzie miala wiecej pewnosci. A nie,ze ona sie rozlozy,ten sie spusci i podziekuje. Zreszta z tego seksu to Ona tez ma przyjemnosc wiec to nie dziala w jedna strone i,ze taka jest pokrzywdzona

Ja tez uwazam ze powinna poszukac winy w swoim zachowaniu a nie w facetach, bo jednak nie wszystkimi sie bawia i nie wszystkie porzucaja. Mowienie jestes jaka jestes nie daje pola do naprawy sytuacji....

Gość gość
NLP nie działa takie jest moje zdanie

Gość gość
jakieś doświadczenie już masz więc powinnaś umieć rozróżnić który chce sobie tylko pobzykać a który chce czegoś poważniejszego