Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kręcą mnie żonaci czy jestem nienormalna?

Polecane posty

Gość gość

nie kręci mnie jakoś normalny zwięzek choc w takich byłam i takiego na dobra sprawę powinnam szukać (mam 26 lat) ,ale żonaci, nie dlatego żeby pczuć sie lepsza d ich żon, ale dlatego ,że to samo ukrywanie się, ten element niebezpieczeństwa mnie pociaga, poza tym lubię zimnych drani ,a nie ciepłe kluchy Coś jest ze mną nie tak? W realu bym się nie przyznałam nikomu do tego,ale tu jestem anonimowa więc co mi takm

Gość gość
Tak, jesteś nie normalna. Trzymaj się z dala od.mojego męża d****o! !!!!!

Gość gość
Tak sobie teraz myślę, że to dobrze, że są takie kobiety jak ty. Żony zamiast spocząć na laurach może staną się przez to bardziej uwodzicielskie, przypomną facetowi ten pierwotny ogień... bo przecież to nie jest tak, że jesteście skazańcami w jednej celi, tylko partnerami, którzy z własnej woli przysięgli sobie wierność, jednak bez odpowiedniej pielęgnacji każda ze stron może odejść.

Gość gość
Mam 24 lata, poznalam w zyciu bardzo duzo zonatych, i tez ak Ty, ciagnelo mnie do nich. zakoczylam wlasnie zwiazek z zonatym ... ni byl pierwszy ale... Ostatni. nie masz pojecia jakim wrakiem pozostaniesz bo zwiazku z zonatym. chyba ze nie przewidujesz zaangazowania emoconalnego i jestes pewna ze nie pokochasz. ale tak czy tak zonaci to nie nic fajnego. Zapewniam Cie. Przemysl czy chcesz cierpiec czy chcialabys kiedys w przyszlosci byc na miejscu zony ktora maz zdradza z taka co lubi zonatych? Pomysl o sobie i o zonach, o facetach nie musisz oni wystarczajaco mysla o sobie nie o nas. Pozdrawiam

Gość gość
Ponad to, mysle ze masz problemy z samoocena, masz niska samoocene, i wlasnie w ten spodob sie dowartosciowywuesz. jesli upolujesz takiego goscia to masz poczucie ze jestes lepsza od zony. Zycze Ci abys poznala wolnego faceta, a przedewszystkim nie zonatego ktory da Ci szczescie i przy ktorym poczujesz sie wartosciowa kobieta.

Gość gość
Ciagnie cie do zlych facetow? Przydalby sie psycholog, bo takie upodobabia na bank wywodza sie z dziecinstwa. Najwidoczniej nie mialas dobrych wzorcow w rodzinie.