Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ja nie pijam kawy

pomocy już nie wiem

Polecane posty

co zrobić ze swoimi włosami :( mam ich dość od dawna chcę coś zmienić ale nie wiem robie makijaż i patrzę w lustro...nie byłby to przykry widok gdyby nie te moje beznadziejne włosy...

Gość golarz Marian
Wrzuć fotkę włosów;

Gość twoja starowa
Filip weź leki śmieciu:classic_cool:

Gość gość
mam ten sam problem...a jak na ironię mam siostrę fryzjerkę, ona jednak nie traktuje mnie profesjonalnie...chyba będę musiała udac się do dobrego salonu po poradę i pomoc :(

oj nie jestem seksi bo mam koślawe stopy :P no widzisz ja nie poświęcam zbyt wiele czasu swoim włosom są przez to nijakie ale nie mam odwagi przefarbować na rudo...

szkoda że nikt nie chce mi nic doradzić... boję się sama podejmować decyzję bo miesiąc temu zrobiłam sb grzywkę i wyszło na moją niekorzyść :(

Gość gość
Obetnij wlosy.

Gość gość
to tak jak ja , próbowałam już rudości (szybko sie splukuje z blondu) i czekolady (wyszła czerń typu heban) jednak najlepiej wyglądam w blondzie. natury nie oszukasz :)

Gość Kasatkafm
chce dotykac cie po twarzy moim zwiedlym fallusem xD

Obetniesz włosy gdy zostaniesz babcią, na tą chwile podetnij lekko pozbywając się rozdwojonych końcówek. Kolor jest w sam raz. Powinnaś docenić, że taka się urodziłaś i nie musisz walić na głowę tony chemii by uzyskać taki efekt. No i najważniejsze. Jesteś zbereźnikiem czy zbereźnik jest tobą?

Ale ładny kolor wlosow, coś czuję, że piękna dziewczyna musi się chować za tym wykrzyknikiem :) jeżeli chciałabyś zmian to miałaś kiedys włosy bez grzywki z przedziałkiem na środku?