Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie znam nikogo bliżej na studiach

Polecane posty

Gość gość
Umiejetnosc ripostowania zawsze kojarzyla mi się z robotnikami na drodze. Ja jestem delikatna kobieta, nie jakimś wrednym babasztylem. :)

Gość gość
no to nie umiem ani sie wyzlosliwiac ani nie mam klasy, wszyscy sa zbyt fajni na mnie, moga sie na mnie wypiac nie wiem juz co zrobic, tylko moje zwierzaki czasem sie mna interesuja, no ale takie jest zycie, w sumie jak to wytrzymuje to jestem silna, ze jeszcze sie nie zalamalam to wydaje mi sie godne podziwu, idzie sie dalej :P wytrzyma sie

Gość gość
Kasę można zdobyć, delikatności i wrazliwości - nie.

Gość gość
Ja tam miałam w LO. Bogaczki i snobki i słuchające się ich wieśniary nawet nie obdarzyły mnie przyjaznym spojrzeniem. Minęło kilka lat. Mam więcej kasy od większości z nich, lepiej wyglądam a one nadal są wredne, fałszywe i zawistne.

Gość gość
Musisz umówic sie na bzykanko, potem bedzie z górki.

Gość gość
Post powyżej - prostacki

Gość gość
nie chce faceta ani bzykania :/ najpierw chcialabym miec znajomych... jestem zdesperowana na przyjazn i nowe znajomosci, nie na faceta

Gość gość
Niestety dzisiaj nie ma nic za darmo. Myslisz ze znajomosci ktos bedzie podtrzymywał bezinteresowanie? Bzykanko jest najlepsze na poczatek, rozluźnisz sie. A skoro nie chcesz to jesteś chyba impotentką, wówczas nie dziwie sie ze kazdy sie trzyma z daleka od ciebie.

Gość gość
spadaj prostaku, jesli myslisz, ze samotne, zakompleksione dziewczyny sa latwe to grubo sie mylisz

Gość zuzaaaaaaaa
Nie udawaj upartej, facet jak sie nie bzyka to da rade ale dziewczyna nie wytrzyma w końcu bo tak sa skonstruowane. Sama tak mam. A jak sie nie możesz rozluźnić to jest browarek plus różne tabletki :)

Gość gość
napisze ktos normalny?

Gość gość
czy tylko ******ie, kasa, wyglad i z******tosc sie na tym swiecie liczy, czy zwykla przyjazn i ludzka dobroc to cos niepojetego eh

Gość zuzaaaaaaaa
Juz napisał, to ty raczej jestes nienormalna albo jak ktos wyzej napisał 'impotentka' licząca na coś nie dając od siebie nic.

Gość gość
zuza to ten zbok wyzej jedna i ta sama osoba :P

Gość gość

Znalazłaś może już recepte na to. Jestem w tej samej sytuacji albo gorszej bo nawet nie mamm sie do kogo odezwac. Czuje że popadam w jakąś depresję

Gość Gosc z UJ

Też zastanawiam się czy sobie poradziłaś. Jestem na wielkim kierunku i naprawdę czasami chciałabym z kimś od tak sobie pogadac o niczym, ale z drugiej strony jakoś bardzo trudno mi się wbić w temat z tymi ludźmi. Tak chyba po prostu musi być, że spokojniejsze osoby są osamotnione