Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Szkoda czasu na nick

Granice absurdu na tym forum zostały dzis przekroczone

Polecane posty

Mamo... - mówi córka - ja idę na randkę z Piotrkiem. - O Jezu! - krzyczy mama. - Ja znam tych chłopaków, od razu twarz ci pogładzi, później ramię a później i rękę do majteczek włoży. Jeżeli tak się stanie, to ja umrę. - Nie bój się mamo, wszystko będzie dobrze! Po dwóch godzinach przychodzi córka do domu i mówi: - Wiesz mamo, jak mówiłaś, tak i było. Od razu twarz pogładził, potem ramię, a potem już patrzę - a on rękę do majteczek wkłada. To ja jemu pierwsza włożyłam, niech jego mama umiera, a ty żyj!

Wizytator odwiedził szkołe na lekcji j.polskiego. Usiadł w ostatniej ławce za Jasiem. Pani pisze na tablicy zdanie "nadeszła jesień", ale upuściła kredę schyliła się i dokończyła pisać po czym zadaje pytanie co napisała na tablicy. Zgłasza się Jasiu. - Słucham Jasiu? - Ale d**a! - Jasiu! Pała i jutro z rodzicami!!! Jasiu siada odwraca się do wizytatora i mówi: - Jak nie umiesz czytać to nie podpowiadaj!!!

Chcę rozmawiać z dyrektorem! - Dyrektora nie ma. - Przecież przed chwilą widziałem go w oknie? - Dyrektor też pana widział.

Baba powinna być - cysta, cycata i cudza. Facet musi być - łogolony, łobcy i ogoniasty.

Gość gość
mam de ja vu

Pani kazala napisac wypracowanie na temat zimy. Na drugi dzien Jasiu sie zglasza. Dobrze Jasiu przeczytaj swoje opowiadanie. Nadeszla zima snieg przykryl ziemie bialym puchem. Bardzo dobrze Jasiu. Jezioro jest skute lodem. Bardzo dobrze Jasiu. Na srodku jeziora ****aja sie dwa wilki. Oj niedobrze Jasiu. No pewnie ze niedobrze bo im sie lapy rozjezdzaja.

Gość gość
Karamba

Gość gość
Makabra