Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dlaczego faceci wymagaja wiernosci od zony a sami wierni nie sa?

Polecane posty

Gość gość
Jak się ma w łóżku faceta z jajami to kobieta nie zdradzi tak samo facet jak dostanie to czego chce to również nie zrobi skoku w bok , a nie u kobiety tydzień miesiączki potem chandra a reszte to ból głowy i deź tu człowieku nie zdrać jestem zwykłym facetem który też ma swoje potrzeby sexualne a nie mam zamiaru konia trzepać wole jak jakaś pani zrobi to za mnie :-)

Gość gość
bo faceci nie chcą być zdradzani a czasem nie dochowują wierności bo singielki tak uporczywie na nich polują a są przecież tylko ludźmi

Gość gość
doswiadczenie zyciowe od kury domowej co sie bala meza zdradzic, zeby kopa w tylek z 10 dzieciorami nie dostacsmiech.gif nie dziekuje x odezwała się odważna ściera co dostała kopa w tyłek od każdego co ją miał na 1 raz :D

Gość gość
Sory nie miał mie jeden raz a spotykam się już znim 7 lat skoro mąż w łóżku nie spełnia moich oczekiwań to kochanek je dopełnia niech żyją kochankowie . Nie bujcie się zdrady ona nie gryzie a wręcz przeciwnie daje ukojenie i coś pięknego życie mamy jedno a ja korzystam z niego całymi garściami wole zrobić i żałować niżeli tego nie zrobić i też żałować

Gość gość
gość wczoraj Usłyszałam kiedyś od starszej osoby takie słowa : jeżeli zdradził mąż, to tak, jakby ktoś splunął z domu. Jeżeli zdradzi zona, to tak, jakby ktoś napluł w dom. Coś w tym jest ... xxx No tak, facet zostawia swoja spermę w innej waginie czyli domu innego faceta, a jak jego żona się puści to facet ma w swoim domu czyjąś spermę. A ja myślę, że dla faceta zdrada żony jest równoczesna z tym, że jest on kiepski w te klocki. Natomiast jego zdrada podwyższa jego ego, bo przecież dał radę p*****ać, czyli jest atrakcyjny. Podsumowując, to jednak faceci mają kompleksy, mają wysokie mniemanie o sobie, są egoistami i chcą rządzić, co z kolei pokazuje, że są to śmierdzące lenie.

Gość gość
dlaczego faceci wymagaja wiernosci od zony a sami wierni nie sa? / bo ich żony nie wymagały od nich tyle, ile od siebie zanim żonami zostały/ a teraz niech odkurzają i polerują rogi a nie zadają głupie pytania!

Gość gość
Nie bujcie się x hahahahahahaha x życie ucieka, mózg już nie taki, poza tym czasu mało, a tak wielu potencjalnych kochanków podsumowując więc - nie wymagaj za wiele domyślny purysto! ;)

Gość gość
bo faceci cenią sobie wierność u kobiety a kobiety u mężczyzn ilość partnerek

Gość gość
Gościu z 11.00 liczbę partnerek dosłownie cię p/o/j/e/b/a/ł/o

Gość gość
A ja się z tym nie zgadzam :-P

Gość gość
Taka jest prawda tylko tobie nie pasuje