Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość annuncio

brak penetracji

Polecane posty

Gość annuncio

Dlaczego facetowi przestalo zalezec na penetracji? Peeting, lodzik, minetka, namietne calowanie owszem bardzonchetnie, ale nie seks tradycyjjny. Dawniej ciagle sie wymigiwal brakiem prezerwatyw. Ostatnio z ciekawosci zapytalam ( podczas piesczot) czy ma gumki, a on odpowiedzial, ze tak.... i a tym sie skonczylo;p Szczerze glupio mi jest sie zapytac o co chodzi. Pewnie jest jakas inna....

paniczny strach przed "darem ojcostwa" cisnie sie na usta, ale szczerze to powinnas sie jego zapytac. on tylko zna odpowiedz i co siedzi mu w glowie.

Gość gość
Nie inna tylko zaczął sie masturbowac a to jest szybszy sposób na orgazm tez tak czasami robię i potem nie chce mi sie z partnerka

Gość annuncio
My nie jestesmy razem i nie wydaje mi sie, zeby ona nalezal do osob, ktore wola sie masturbowac niz uprawiac seks z kobieta. Moze faktycznie boi sie zostac ojcem, ale tego strachu nie bylo jakis rok temu kiedy jeszcze sie normalnie kochalismy...wiec co go tak nagle wzielo. Gdyby ogole nie wykazywal zainteresowania moja osoba wzielabym to poprostu za znudzenie, a moze to jest znudzenie ?

Gość gość
Twoja osoba sie nakreca a potem sie masturbuje

Gość annuncio
Serio? Szczerze watpie zebym podniecala go, az do tego stopnia. Znamy sie i spotykamy na male co nieco od kilku ladnych lat. Wiec juz raczej tak na mnie napalony nie jest. Nie ogarniam tego. Widac, ze lubi mnie piescic, uwielbia kiedy ja go pieszcze. Sam inicjuje spotkania. Kiedy robie mu 'loda' nie ma probllemow z dojsciem, ktore zdazaly sie dawniej, ale nigdy nie robilam z tego powodu probmlemu. JEsli robil sie miekki to robilam delikatnie tak zeby znow robil sie twardy i juz. no big deal. A jesli chodzi o seks, zero inicjatywy. Moze poprostu ma jeszcze kogos no bo po co mialby nosic ze soba prezerwatywy skoro ze mna ich nie uzywa?

Gość gość
wtf?

Gość gość
ja chętnie cie będę penetrować z tylu przodu na jezdzca 603467938