Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ciąża urojona? pomocy

Polecane posty

Gość gość

pod koniec sierpnia uprawiałam petting z chłopakiem. nie wykluczam takiej możliwości że mógł jakoś przenieść przez palce preejakuliat, aczkolwiek wydaje mi sie to mało możliwe.. w każdym bądź razie działo sie to jakos w okolicach dni płodnych. miałam po tym 2 miesiączki. w tym miesiącu boli mnie brzuch chociaz możliwe że to sb jakoś ubzdurałam albo że jest to efekt grzybicy pochwy.. nie zauważyłam żadnych innych objawów ciąży może oprócz 'ciemnych obwódek wokół brodawek sutkowych' ale zauważyłam to dopiero w momencie jak wyczytałam że coś takiego może być. nie są fioletowe ani sine tylko troche ciemniejsze a ja nie wiem jak to miało wyglądać.. myślicie że moge być w ciąży? nie chce jej ale boje sie zrobić test. ostatnia miesiączka była nieco bardziej skąpa, nie zauważyłam niczego wyjątkowo dziwnego oprócz tych kłuć w jajnikach. prosze o pomoc :< aha okres ma przyjść według terminu dopiero za jakieś niecałe 2 tygodnie. mysle że popadłam w jakis etap ciąży urojonej, szukam jakiegoś wyjścia z tego, ta ciąża wydaje mi sie zdziebko irracjonalna, zatem wybaczcie mój błahy temat. nie piszcie mi prosze o ginekologach i testach chciałam tylko spytac co WY o tym sądzicie? nawet mnie piersi nie bolą. i ostatntnio mierząc rano o godiznie 6 zaraz po przeudzeniu miałam temp. pochwy 36.7. co myślicie ? :/

Gość gość
Nie masz innych problemów? To sobie je znajdź!!!

Gość gość
jak zawsze miło i sympatycznie ;) własnie mam inne problemy i to one spowodowały że tak sie martwie tym nawet mega małym ryzykiem ciąży. świat by mi sie chyba na glowe obecnie zawalił

Gość gość
ha ha i wez powiedż teraz dziecku jak dorośnie że poczeliście go palcem

Gość gość
dzięki wielkie za pomoc -.- niczego sie nie dowiedzialam

Gość gość
Ale liczysz na to, że ktoś siedział pod kołdrą i widział czy twój chłopak przeniósł ci do pochwy odpowiednio dużo spermy by cię zapłodnić? No sama pomyśl jakie to dziwne. TEST ciążowy rozwiązuje sprawę w 100% Nie kumam czemu nie chcesz go zrobić, tylko wkrecać sobie najlepiej przez kolejne 9 mies. że zaciążyłaś. Poza tym idź do gina po tabsy, nie będziesz miała już więcej urojonych ciąż.

Gość gość
dlatego że jeżeli te kłucia symbolizują torbiel to wynik testu może byc obłudnie pozytywny. cykam sie tej afery i wgl takiej możliwości

Gość Jakie to żenujące
Nie bzykaj sie bez zabezpieczenia i nie bedziesz miała urojeń- proste😡

Gość gość
To przynajmniej się dowiesz że masz TORBIEL i będziesz musiała czym prędzej tak czy tak zajewaniać do gina, więc w czym problem. UROIŁAŚ, to Ty sobie problem, a nie ciążę.