Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziś Zaduszki a DD tefałen o Żydach

Polecane posty

Gość gość

To polskie Święto, które pięknie opisał nasz wieszcz Mickiewicz w "Dziadach". A oni dzisiaj w programie lansują muzeum historii Żydów polskich, gadają o śmierci anonimowych Żydów, poszukiwaniu macew. Jest tyle cudownych osób, Polaków, o których można byłoby wspomnieć a oni o Żydach... TVN chce zabić naszą polskość i tradycję, której nie szanują jak dzisiaj pokazali. Nie dajmy się manipulować

Gość gość
Całkowicie się z Tobą zgadzam

Gość gość
Jeszcze za to muzuem żydów polskich zapłacił polski podatnik :o Kurwa nie ma na szpitale a ci za ponad ćwierć miliarda fundują żydom muzea

Gość gość
żydzi rzadza swiatem a juz całkowice kinematografią 1/3 miliarderów to żydzi pojechali na współczucie po drugiej wś. ale to wina innych narodów bo zamast trzymać sie razem ze swoimi to wola się przyłączyc do żydów tak bedzie szybciej i prościej w zdobyciu sławy ,władzy i piniędzy , ten proces sie już nie pogłębi bo nosiąągnoł kres

Gość Myszka Mikke
o polakach tez jest w TVN :-D jak było o Kubie Rozpruwaczu to prezenterka zaczęła felieton "Polak z krwi i kości" a on się nazywał Kośmiński i podawał się w Londynie z polskiego arystokrate a w rzeczywistości nazywał się Aaron Mordke. No ale ponieważ zmarł w psychiatryku to "Polak z krwi i kości" :-D

Gość gość
"Więcej niż 3 mln Żydów zginęło w Polsce i Polacy nie będą spadkobiercami polskich Żydów. Nigdy na to nie zezwolimy. Będziemy nękać ich tak długo, dopóki Polska się znów nie pokryje lodem. Jeżeli Polska nie zaspokoi żydowskich żądań, będzie publicznie poniżana i atakowana na forum międzynarodowym."

Gość gość
Podobnie jak kiedyś cygan w Belgii zadzgal nożem młodego belga. Tez gadali Polak Polak .

Gość gość
co za ciemniactwo wy wszyscy powyzej A napiszcie sobie na czole "Polska dla Polaków, Ziemia dla ziemniaków!" Bo już "Księża na księzyc" to dla was pewnie obrazoburstwo!

Gość gość
"Po co goje są tak naprawdę potrzebni? Będą pracować, będą orać, będą zbierać plony. My zaś będziemy tylko siedzieć i jeść jak panowie Gdyby goje nie mogli służyć Żydom "nie mieliby po co istnieć". – Wyobraźcie sobie, że zdechł wam osioł. Stracilibyście w ten sposób pieniądze. To jest taki sam sługa. Właśnie dlatego goj otrzymuje długie życie. By dobrze pracować dla Żyda." Rabin Owadia Josef, duchowy przywódca partii Szas wchodzącej w skład koalicji rządzącej Izraelem 2010 rok

Gość Myszka Mikke
zawsze jak czytam tytuł np. "kierowca zgwałcił staruszke" to wiem na 100% że to nie Polak :-D bo gdyby był Polak to tytuł by brzmiał "Polak zgwałcił staruszke" :-D

Gość a co mnie obchodza zydzi
tu jest polska i my tu jestesmy pany

Gość gość
Od dawno w Polsce, nie rządza Polacy... Już niedługo będziemy drugą strefą gazy, a żydzi walczącymi z polskimi "nazistami i terrorystami"

Gość gość
powiedz coś na polaków , niemców hiszpan ,jugosłowian czy cyganów i nic ,a powiedz coś na zydów to odrazu cały świat cie zjedzie i publicznie bedziesz skonczony

Gość gość
ta stacja ma na celu już tylko ogłupianie młodzieży poprzez pokazywanie marginesu społeczno-intelektualnego, zdolnego do wszystkiego w drodze do celu. Wywalono programy publicystyczne, nie ma żadnego programu historycznego, przyrodniczego czy kulturowego, za to wciąż serwuje się nam papkę w postaci durnych seriali z Muchą, Szycem i innymi beztalenciami, zrujnowane polskie edycje showów dla ubogich intelektualnie typu Taniec z pseudogwiazdami, ju kę dęs, X Factory czy Mam Talenty, w kółko gada się TYLKO o modzie, urodzie i gotowaniu czy to w Guten Morgen TVN, największym problemem jest kurz na półkach, w Rozmowach w Toku (gdzie regularnie pokazuje się pokemony, dzieci emo i panie z ulicy dumne z myślenia waginą) czy u Wojewódzkiego wciąż prowadzi się rozmowy o rynsztoku i seksie, z olbrzymią dawką prostactwa, wulgarności i seksizmu, wieczorami nie zabraknie oczywiście kinowych 'hitów-miazg' czyli komedii romantycznych, koniecznie produkcji TVN. I czego oni wymagają od młodych? o to przecież tu chodzi, żeby dzieci były najgłupsze jak się da, bo jak wyrosną na nowe pokolenie wyborców, to takimi przygłupami i nieukami bardzo łatwo sterować, manipulacje TVN Faktów będą chłonąć jak gąbka wodę, no żyć nie umierać z tępym społeczeństwem, który zachwyca się szmirą i nijakością w najgorszym wydaniu oraz tępymi promowanymi na siłę celebrytami.. od razu lepiej się pracuje w tv, bo nie trzeba się starać i udawać oczytanych inteligentów z klasą, jak to dziś nieudolnie robią wszystkie gwiazdki tvnu.. tvn- ludzie którzy tam sie zapiszą do pracy zostają wyssani z duszy, oni nie posiadają duszy, to powłoki cielesne bez ducha , pod powłokami cielesnymi kryją się potwory wstrętne jednookie szpetne cyklopy pogardzający ludźmi , mamona otępiła ich mózgi, zachłysnęli się tzw nowoczesnym życiem, dizajnem, wolnością, bankietami , cudami, faceci ubrani jak kobiety i odwrotnie, usa normalnie.Gardzą polską tradycją, gardzą zwykłymi polskimi rodzinami -którzy sa dla nich motłochem nic nie wartym , dla nich największą wartość maja markowe rzeczy, porsche, znajomości z których czerpią wielkie profity.Jakie oni reprezentują wartości ? A ty czytelniku jesteś dla nich ZEREM, nie jesz sushi, nie pijesz oryginalnego szampana - jesteś zjadaczem zwykłego sztucznego chleba bez zakwasu. Każdy z tvn ma IDENTYCZNY POGLĄD POLITYCZNY, identyczne spojrzenie na każdą dziedzinę, każdy lubi tych samych polityków i nienawidzą też wszyscy konkretnych. Ubezwłasnowolnione roboty które dla profitów i sławy wrzucą własną matkę na pożarcie lwom. To co występuje w tvn to nie ludzie, to powłoki cielesne wyzute z człowieczeństwa, wszystko co mówią to gra - aby jak najwięcej zarobić, zarobić, kasiory, kasa, kasa, kaseńka, mniam, mniam.Mówią tak samo, miny robią tak samo, śmieją się tak samo, kiwają głowami tak samo, awatary kupione za srebrniki, żadnych wartości, ŻADNYCH.

Gość gość
To ja autorka, ja po prostu zaczęłam się temu bardziej przyglądać. Zastanawiam sie również, jakim prawem szczególnie TVN uzurpuje sobie prawo do narzucania mnie co mam czytac, co ma ogladać, czego mam słuchać, kogo mam lubić a kogo nie. Napisze taka celebrytka książkę i lezie do tvn ją promować, aktor zagra w jakimś badziewiu typu kac wawa i tez idzie go lansować do mediów. Nie godzę się na chłam i na narzucaniu mnie tego g****a

Gość gość
do muzeum cholernego ży/do/stwa dopłaciliśmy z podatków 300 MILIONÓW !! złodzieje!! 😠

Gość gość
no własnie powinno być referendum, a nie k***a biora i nawet sie nie pytają podatników