Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dzisiaj jest święto, a sąsiadka z góry własnie odkurza

Polecane posty

Gość gość

całe mieszkanie :O dzisiaj są zaduszki, powinna pójść na cmentarz i sie pomodlić za zmarłych, a nie sprzątać mieszkanie. Od tego są inne dni, a nie święta

Gość gość
a ja sobie też dziś sprzatam i nikt mi nie bedzie mówił co mam robić i gdzie mam iść

Gość gość
Odjebało ci? Krytykujesz ludzi za sprzątanie we własnym mieszkaniu?

Gość gość
ja myję dziś okna, robię pranie a odkurzałam rano. nikt nie będzie za mnie decydował jak mam dysponować swoim życiem i czasem. tylko słabeusze poddają się nakazom stadnym. ja jestem wolnym człowiekiem.

Gość gość
a ty zamiast modlić się na cmentarzu, to na forum sąsiadce du/pę obrabiasz- katoliczka od siedmiu boleści

Gość gość
Ja już byłam na cmentarzu przed południem. A ona w ogóle nie była bo od rana słychać było z góry włączony TV, więc cały dzień oglądała jakieś głupoty a teraz się wzięla za sprzątanie

Gość gość
a co cię to dewoto obchodzi???? może wieczorem pójdzie albo w ogóle, to jakiś obowiązek?????????

Gość gość
I Huj Ci do tego Co sasiadka robi ze swoim czasem zajmij sie swoim zyczenia jesli takowe Masz Bo widze ze Puki Co to kafeteria jest twoim glownym zainteresowaniem i sasiadka sprzatajaca zal.pl

Gość gość
póki! PÓKI!!! Cioły!

Gość gość
a ja odkurzalam i wczoraj i dziś. Odkurzam cidziennnie bo mam mąkę dzieci i kota

Gość gość
Obchodzi mnie, bo dzisiaj jest nie dość że niedziela, to jeszcze święto. Mogłaby uszanować innych i nie odkurzać. Mamy cienkie ściany w bloku i wszystko słychać. Chcę odpocząć, zrelaksować się i wyciszyć a ona włacza odkurzacz. Na cmenatrz nie chodzi, a później będzie narzekać w sklepie, ze rodzina się na nią wypieła. Jak miala się nie wypiąć skoro nawet nie potrafi uszanowac tradycji i pojść na cmenatrz z rodziną w zaduszki?

Gość gość
Masakra, kobieto jestes typowym moherem, zal mi Ciebie i Twojego zycia. Zamiast wtracać sie w zycie innych ludzi, zajmij sie soba. Co z tego, ze ona odkurza? Co Ciebie to obchodzi? Kazdy robi co chce w swoje wolne dni, nie pomyslalas, ze moze sprzatanie jest jej forma relaksu? Albo w tygodniu nie miala czasu czy checi na sprzatanie? Odje'b sie od niej i patrz w swoje gniazdo.