Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marzepan

glupie zauroczenie

Polecane posty

Gość marzepan

Jezu pomozcie mi wybic sobie tego faceta z glowy. Poznalam go kilka lat temu. Mialbys tylko seks no i w sumie byl ;) Ok od poczatku spodobal mi sie tylko troszeczke irytowalo mnie jego zachowanie; robienie z siebie troszeczke cwaniaka. Po ponad rocznej przerwie w spotkaniach i utrzymywaniu tylko kontaktu telefonicznego znpow zaczelismy sie spotykac, juz nie koniecznie na takich zasadach jak wcwesniej. Duzo wiecej ze soba rozmawialismy i kurcze no zmienil sie i na przestrzeni tych kilku lat od kiedy sie poznalismy. wydoroslalZero przechwalek na temat innych kobiet czy pieniedzy. Teraz rozmawiam z bardzo inteligetnym i madrym facetem. Poznalam go z komppletnie innej perspektywy no i WPADLAM JAK SLIWKA.......... :o Za kazdym razem zastanawiam sie dlaczego do jasnej cholery nie moge miec takiego faceta .:o

Gość gość
nie tylko ty

Gość marzepan
Kiepskie pocieszenie;)

Gość gość
W jego swiadomosci jestes ta łatwa z którą spotykal sie tylko na seks, wiec on ciebie juz nie bedzie postrzegal jako swoją partnerke, spalilas kiedys za sobą mosty bo bylas łatwa. Daj sobie spokój i czekaj na naiwnego w swoim zyciu.

Gość marzepan
Nie czekam inaczej nie chcialabym sobie wybijac go z glowy, naucz se czytac ze zrozumieniem;) i ulzylo Ci zekomus dop******iles/as? ;p

Gość gość
Nikomu nie do.....łem, odpowiedzialem ci jako facet obiektywnie dlaczego byla bys u mnie spalona. Ale widocznie ciezko ci to zrozumiec.

Gość marzepan
Wszystko dobrze rozumiem tylko ty nie potrafisz pisac normalnie bez agresji chlopczyku wiec jest to dpiersalanie. Nie potrafisz zrozumiec tego, ze nie chce porad jak go zdobyc???? Nie chce. ? wyobraz sobie, ze jzko kobieta tez nie moglabym z nim byc bo poprostu bym mu nie ufala. To moj drogi dziala w obie strony. Co nie zmienia faktu, ze zaluje jak to wszystko sie potoczylo bo kurde jest swietnym facetem i juz. Nie wiem dlaczego nie potrafisz tego zrozumiec?

Gość gość
sytuacja do d**y