Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

odważnie do teatru

Polecane posty

Gość gość

Drogie panie, zamierzam zaprosić dziewczynę (4 randka) do teatru. Chcę się z nią wybrać na "Kuszenie cichej Weroniki" opis spektaklu wydał mi się ciekawy dlatego się na to nastawiłem. Jednak chwilę temu obejrzałem galerię ze spektaklu no i są tam sceny z nagimi aktorami. Co powinienem zrobić? Uprzedzić ją o tym? Odpuścić sobie? Czy może wybrać coś innego (z pewnych powodów natury organizacyjnej najbardziej pasuje mi iść właśnie na to). Dodam że mamy po 20-kilka lat a ona sprawia wrażenie nieco nieśmiałej. Jeśli któraś z was już była na tym spektaklu to proszę o opinię

Gość gość
ja kiedyś byłe w teatrze w dresie bo nie wiedziłemze jak jechaliśmy do rodziny to sie tam zatrzymamy

Gość gość
Ja bym nie polecala zabierac niesmialej dziewczyny na czwarta randke na taki odwazny spektakl, speszy sie i zepnie na reszte wieczoru, wez ja do kina albo restauracji, a do teautru innym razem na cos innego. A jesli Ci zalezy na teatrze, to zapytaj czy chcialaby cos takiego zobaczyc, sama Ci powie co mysli :)

Gość gość
w kinie już byliśmy. Na randki zawsze przychodzi najedzona :) Na operę mnie nie stać :) Parę innych pomysłów też już wykorzystałem.

Gość gość
Ha ha, to ja uprzedz, ze zarezerwowales gdzies stolik, to sie przed spotkaniem nie naje, proste. Jesli o kase chodzi, restauracja nie musi byc z tych drozszych, pizza i piwo, to moim zdaniem ekstra randka, ale moze to tylko ja tak mam :)