Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gokolika

Piersi czy dobrze, jak w ogóle są?

Polecane posty

Gość Gokolika

Mam 24 lata i... piersi kobiety po trzech karmieniach. Żeby tak obrazowo zacząć. A tak mniej: w ciągu ostatnich dwóch lat schudłam jakieś 25 kilo. Jest fajnie, moje ciało coraz bardziej mi się podoba, ale biust już niestety nie. Wiadomo, pierwsze, co leci przy utracie wagi, więc mam płaski brzuch, jędrny tyłek i sporo luźnej skóry na piersiach (które w dodatku różnią się przynajmniej o jeden rozmiar: jedna D,druga C),w dodatku mam na nich pełno rozstępów, przez co, w moim mniemaniu, wyglądam, jakbym miała dwa skórzane woreczki, wypełnione do połowy. Propozycje randek miewam często, komplementy zbieram, ale boję się, że jeśli tylko facet zobaczy mnie nago, zwieje, aż się będzie kurzyło. Przez te cycki właśnie. I tu pytanie: czy taki niejędrny biust może odstraszyć od seksu? Czy nieważne, jakie cycki, byle cycki?

Gość gość
Jestem kobieta i uwazam ze niestety wyglad Twoich piersi moze zniechecic. Oczywiscie nie mowie ze na milion procent mezczyzna ktory Cie pokocha to zwieje jak cycki zobaczy ale mozesz wydawac sie mniej atrakcyjna i np on moze unikac calowania ich czy pieszczenia. Ja mam teraz problem z brzuchem po porodach i go maskuje podczas sexu, gorsetem najczesciej takim krotkim bo mi skora wisi, taki walek luznej skory, i obydwoje z mezem nie zwracamy na to uwagi ale zbieram na operacje plastyczna i moj maz mnie w tym mocno wspiera ale jeszcze czekamy chwile bo moze na 3 dziecko sie zdecydujemy wiec wypadaloby poczekac chociaz z drugiej strony taki flak jest nieladny a my lubimy sie podobac i jak maz zaczal miec brzuch wystajacy to od razu mocniej na silowni cisnie. Nie namawiam Cie na.operacje piersi ale uwazam ze jesli czujemy sie w swoim ciele atrakcyjni i sexowni to zycie jest przyjemniejsze na wielu plaszczyznach. Ja mam teraz dyskomfort z brzuchem ale wiem ze to chwilowy stan. Ps pokaz te cycki

Gość gość
Jeszcze jedno ja dwoje dzieci wykarmilam i cycki mam ladne, troche opadly rzecz jasna ale nadal sa apetyczne

Gość gość
Na operację mnie nie stać, zresztą nie chcę sobie dać pociąć biustu,bo nie sterczy jak photoshop. Chodzi mi po prostu o wysłuchanie doświadczeń innych kobiet. 'Pokaż te cycki' - ta, jasne, już wrzucam foto. :/

Gość gość
Nie chcesz to nie wrzucaj ale napisalas ze jest z nimi zle wiec chcialam zobaczyc. Jak juz mowilam nid namawiam do operacji ale uwazam ze jest to opcja do rozpatrzenia. Moje zdanie znasz. Pozdrawiam