Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój chłopak mnie nie zaspokaja...

Polecane posty

Gość gość

Od 2 lat jestem w szczęśliwym związku. Mamy po ostatnie naście lat. Uprawiamy seks od lutego. Zabezpieczamy się "kalendarzykiem" + prezerwatywami + globulkami. Od lutego kochaliśmy się AŻ 5 razy... Trochę mi głupio o tym pisać, ale nie wiem czy to jest normalne? Podczas 1 razu bardzo się bał, co 3 sekundy wyjmował sprawdzając czy trzyma się gumka. Jego strach trwał ciągle, teraz powoli powoli odpuszcza ale mimo to częstotliwość się nie zmieniła... Czuję się niezaspokojona, nie wiem czy powinnam się tego wstydzić, ale naprawdę chciałabym w końcu dostać porządną porcję dobrego seksu. Jestem zawsze czysta, dbam o siebie i swoje ciało. Zawsze jestem chętna, staram się dbać o mojego partnera. Kiedy chce, obdarowuje go hojnie seksem oralnym, czasami nawet 6 razy w ciągu jednego wieczoru. A on nie potrafi mi się nigdy odwdzięczyć. Czesto muszę się prosić, 1 minetke dostałam po 8 miesiącach i do tej pory zliczę je na palcach... Wiem na pewno, że nie ma innej na oku, uczuciowo jest mi bardzo oddany, troskliwy i czuły. Ale na tej płaszczyźnie mam wiele do życzenia.. Nie wiem co o tym myśleć.

Gość gość
Jakbyś była w szczęśliwym związku, to byś nie narzekała... to chyba logiczne.

Gość gość
Hej dziewczyno, spójrz na misia, On przypomni przypomni chłopca ci Nieszczęśliwego białego misia, Który w oczach ma tylko szare łzy. Biały miś dla dziewczyny, Którą kocham i będę kochał wciąż, Lecz dziewczyna jest już z innym A ja kocham i będę kochał wciąż, Hej dziewczyno, spójrz na misia, On przypomni przypomni chłopca ci Nieszczęśliwego białego misia, Który w oczach ma tylko szare łzy. Płynie czas jak ta rzeka, i nie wrócą, nie wrócą tamte dni. W moim sercu jest dziś rana którą zatrzeć możesz tylko ty. Hej dziewczyno, spójrz na misia, on przypomni przypomni chłopca ci nieszczęśliwego białego misia, który w oczach ma tylko szare łzy Hej dziewczyno, spójrz na misia, On przypomni przypomni chłopca ci Nieszczęśliwego białego misia, Który w oczach ma tylko szare łzy

Gość gość
No właśnie nazywam siebie niby szczesliwą bo wmawiam sobie, że to nie jest najważniejsze

Gość gość
To wmawiaj sobie to dalej, potem weź ślub, urodź dzieci, a potem zakładaj tematy że jesteś nieszczęśliwa i że facet to d**ek. Seks owszem to nie wszystko, bo bez uczucia nie ma związku, ale nie ma go również bez seksu. Seks to poczucie bliskości, własnej atrakcyjności, zaufanie, uczucie, rozkosz, radość, odprężenie, itp, itd... Po co robisz mu loda jak potem nic z tego nie masz? Bez sensu zaczynać coś czego nie można skończyć, facet jest jakiś popieprzony i to nieźle, seksu może się boi ze względu na ciążę, ale żeby nie wylizać własnej kobiety, tym bardziej że ona tego pragnie?

Gość gość
hah, oczy mi się zaszkliły jak przeczytałam Twoje słowa. Chyba nastepnym razem sie zbuntuje..

Gość gość
Tu się nie ma co buntować, tylko trzeba postawić ultimatum... na dłuższą metę to i tak wam się nie uda, facet jest delikatnie mówiąc dziwny i jest zwykłym egoistą, albo z domu wyniósł taki stosunek do seksu, że on jest be, albo jeszcze w ogóle do tego nie dorósł.

Gość gość
Ostatnio zaprotestowałam, bo w intymnym momencie kiedy miał dać mi przyjemnosć zamiast ją spełnić śmiał się zartował i komentował ALE MAM MOKRE PALCE. Wkurzyałam się wtedy, wstałam ubrałam i powiedziałąm że mam dość jego stosunku do tego. On się wyparł powiedział ze lubi sprawiac mi przyjemność, a później sie obraził że go nie doceniam...

Gość gość
radę dostałaś, teraz piszesz dalej bo cie to jara? żenada

Gość gość
a won mi stąd

Gość gość
Twój facet to zwykły niedojrzały burak i tyle, piszesz że jest troskliwy, czuły i oddany? Właśnie widać to po tym jak cię traktuje w łóżku. Czas chyba przejrzeć na oczy i zacząć sobie szukać nowego faceta, normalnego :) Już więcej w łóżku dałby ci obcy facet niż ten twój.

Gość gość
Często czuje ze jest niedojrzały, ale mam cichą nadzieję, że dojrzeje jeszcze...:(

Gość gość
porozmawiaj z nim szczerze,ze chyba cie nie kocha bo nie robi ci minetki tyle ile bys ty chciala, bo sie cie ,,brzydzi,, tak pod wlos go wez to moze zacznie,wytlumacz mu ze dla ciebie to bardzo wa zne!!!

Gość malinowaaaaaaaa
skoro nie jest dobrze nie bedzie ...szkoda cierpienia i nadziei na lepsze jutro ...z kazdym rokiem bedzie co raz to gorzej,znam to z wlasnego zycia.wiec lepiej zakonczyc to co nie daje zadowolenia.no chyba ze jakas terapia uleczy jego podejscie do seksu

Gość gość
Dojrzeć dojrzeje, ale w łóżku raczej się nie zmieni, bo z tym trzeba się urodzić, lubić kobiety, ich ciała, chcieć się nimi zajmować. Może uda ci się to na nim wymusić, ale wymuszone pieszczoty zbyt przyjemne nie są.

Gość gość
Boję się samotności :( to okorpne ale prawdziwe

Gość gość
Hej dziewczyno, spójrz na misia, On przypomni przypomni chłopca ci Nieszczęśliwego białego misia, Który w oczach ma tylko szare łzy. Biały miś dla dziewczyny, Którą kocham i będę kochał wciąż, Lecz dziewczyna jest już z innym A ja kocham i będę kochał wciąż, Hej dziewczyno, spójrz na misia, On przypomni przypomni chłopca ci Nieszczęśliwego białego misia, Który w oczach ma tylko szare łzy. Płynie czas jak ta rzeka, i nie wrócą, nie wrócą tamte dni. W moim sercu jest dziś rana którą zatrzeć możesz tylko ty. Hej dziewczyno, spójrz na misia, on przypomni przypomni chłopca ci nieszczęśliwego białego misia, który w oczach ma tylko szare łzy Hej dziewczyno, spójrz na misia, On przypomni przypomni chłopca ci Nieszczęśliwego białego misia, Który w oczach ma tylko szare łzy Hej dziewczyno, spójrz na misia, On przypomni przypomni chłopca ci Nieszczęśliwego białego misia, Który w oczach ma tylko szare łzy. Biały miś dla dziewczyny, Którą kocham i będę kochał wciąż, Lecz dziewczyna jest już z innym A ja kocham i będę kochał wciąż, Hej dziewczyno, spójrz na misia, On przypomni przypomni chłopca ci Nieszczęśliwego białego misia, Który w oczach ma tylko szare łzy. Płynie czas jak ta rzeka, i nie wrócą, nie wrócą tamte dni. W moim sercu jest dziś rana którą zatrzeć możesz tylko ty. Hej dziewczyno, spójrz na misia, on przypomni przypomni chłopca ci nieszczęśliwego białego misia, który w oczach ma tylko szare łzy Hej dziewczyno, spójrz na misia, On przypomni przypomni chłopca ci Nieszczęśliwego białego misia, Który w oczach ma tylko szare łzy Hej dziewczyno, spójrz na misia, On przypomni przypomni chłopca ci Nieszczęśliwego białego misia, Który w oczach ma tylko szare łzy. Biały miś dla dziewczyny, Którą kocham i będę kochał wciąż, Lecz dziewczyna jest już z innym A ja kocham i będę kochał wciąż, Hej dziewczyno, spójrz na misia, On przypomni przypomni chłopca ci Nieszczęśliwego białego misia, Który w oczach ma tylko szare łzy. Płynie czas jak ta rzeka, i nie wrócą, nie wrócą tamte dni. W moim sercu jest dziś rana którą zatrzeć możesz tylko ty. Hej dziewczyno, spójrz na misia, on przypomni przypomni chłopca ci nieszczęśliwego białego misia, który w oczach ma tylko szare łzy Hej dziewczyno, spójrz na misia, On przypomni przypomni chłopca ci Nieszczęśliwego białego misia, Który w oczach ma tylko szare łzy Hej dziewczyno, spójrz na misia, On przypomni przypomni chłopca ci Nieszczęśliwego białego misia, Który w oczach ma tylko szare łzy. Biały miś dla dziewczyny, Którą kocham i będę kochał wciąż, Lecz dziewczyna jest już z innym A ja kocham i będę kochał wciąż, Hej dziewczyno, spójrz na misia, On przypomni przypomni chłopca ci Nieszczęśliwego białego misia, Który w oczach ma tylko szare łzy. Płynie czas jak ta rzeka, i nie wrócą, nie wrócą tamte dni. W moim sercu jest dziś rana którą zatrzeć możesz tylko ty. Hej dziewczyno, spójrz na misia, on przypomni przypomni chłopca ci nieszczęśliwego białego misia, który w oczach ma tylko szare łzy Hej dziewczyno, spójrz na misia, On przypomni przypomni chłopca ci Nieszczęśliwego białego misia, Który w oczach ma tylko szare łzy

Gość gość
Naoglądał się p****li i pewnie myśli że dziewczyna dostanie orgazmu od robienia loda :P Wpadnij do mnie ja cię wyliżę ;)

Gość gość
No tak, typowe... jestem z facetem z którym nie jest mi dobrze, bo nie chce być sama, to zrezygnujcie z seksu w ogóle, bo nie jedna która wychodziła z takiego założenia zaszła w ciążę z facetem którego tak naprawdę nienawidzi.

Gość gość
Hej dziewczyno, spójrz na misia, On przypomni przypomni chłopca ci Nieszczęśliwego białego misia, Który w oczach ma tylko szare łzy. Biały miś dla dziewczyny, Którą kocham i będę kochał wciąż, Lecz dziewczyna jest już z innym A ja kocham i będę kochał wciąż, Hej dziewczyno, spójrz na misia, On przypomni przypomni chłopca ci Nieszczęśliwego białego misia, Który w oczach ma tylko szare łzy. Płynie czas jak ta rzeka, i nie wrócą, nie wrócą tamte dni. W moim sercu jest dziś rana którą zatrzeć możesz tylko ty. Hej dziewczyno, spójrz na misia, on przypomni przypomni chłopca ci nieszczęśliwego białego misia, który w oczach ma tylko szare łzy Hej dziewczyno, spójrz na misia, On przypomni przypomni chłopca ci Nieszczęśliwego białego misia, Który w oczach ma tylko szare łzy

Gość gość
yhh ;p

Gość gość
ktos jeszcze sie wypowie

Gość gość
co cvdfgd

Gość gość
Ciesz sie ze w ogole mozesz sie pobawic. Ja ciagle tylko raczka sie zadowalam bo kobiety brak. Ile bym dal za polizanie c**eczki...

Gość gość
Miałam to samo z moim byłym, który na nieszczęście był moim pierwszym, oczekiwał ode mnie wszystkiego, a sam niewiele dawał, zbyt długo nasz związek nie przetrwał, unikałam seksu i w ogóle byłam do niego zrażona. Teraz jestem już drugi rok z innym chłopakiem, byłam jego pierwszą kobietą i to co mi robi, to ciężko opisać :) nie ma chyba milimetra miejsca na moim ciele gdzie nie dotarłby ustami i językiem, minetkę mógłby mi robić po kilka razy dziennie i chyba pieszczenie mojego ciała sprawia mu większą frajdę niż sam seks, co akurat bardzo mi odpowiada, bo z tego co koleżanki mówią o swoich facetach, to ja trafiłam na skarb i nie oddam go żadnej innej, chyba że po moim trupie :)

Gość gość
Ale fajnie! Ile Twój facet ma lat? ;) Jest czuły poza sferą łóżkową? Pozdrawiam

Gość gość
Nie kuś ;)

Gość gość
Ma 24 lata i w życiu codziennym jest dla mnie taki sam jak w łóżku, więc nie mam co narzekać :)

Gość gość
A Misiu to skąd się urwał? Z dyskoteki disco polo? ;)

Gość gość
No to powodzenia i wiele miłości Wam życzę :) a jaki był Twój byly, jak dlugo byliscie razem, ile mieliscie lat?