Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

rząd mnie zniszczył

Polecane posty

Gość gość

rząd zniszczył mnie, odebrał chęć do życia, nie mam już siły, bo jestem niedożywiona z powodu braku pieniędzy, nie mam pieniędzy bo mało zarabiam, ponieważ pie..... rząd od 5 lat zamroził i dalej mam mieć zamrożone wynagrodzenie, lepiej jakby i mnie zamrozili, po co mam się męczyć dostając taką jałmużnę. Nie zmienię pracy bo jestem za stara, pieprzony rząd zabrał mi możliwość przejścia na wcześniejszą emeryturę, chociaż mam już 37 lat pracy.

Gość gość
przecież nie tylko ciebie zniszczył, rozejrzyj się dookola, cały czas nas niszczą z premedytacją i mają w tym swój cel, głowa do góry, nie jesteś sama w tym syfie :)

Gość gość
ktoś te władze wybrał, wiec psy wieszaj raczej na debilnym elektoracie

Gość gość
precz z tym kraje, to jest tak jak w tej piosence "nienawidze cię polsko" precz z solidar******* precz z bolkiem,

Gość gość
Mamy tu " zieloną wyspę " a wy narzekacie...

Gość gość
rząd? sama się swoją głupotą i lenistwem jak większość polactwa niszczysz i jeszcze innych niszczysz tym swoim nastrojem. do roboty się weż. i rozejrzyj wokoło jak jest coraz lepiej więcej samochodów aż korki, wecej mieszkań . a żarcie całymi workami w śmietniku.

Gość gość
do gość 2014.11.04 a ty co ... czyżbyś był jednym z tych co zniszczyłeś polaków, precz z takimi ...... jak ty, oczywiście, że rząd od czasów panowania solidaruchów z lat 80 zniszczyli kraj, jesteśmy tylko na mapie, też śpiewam "nienawidzę cię polsko",