Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Romantyk ___

Czy facet z miasta poradzi sobie na wsi?

Polecane posty

Gość Romantyk ___

Chciałbym uciec z Warszawy na wieś. Szukam obecnie ładnego lokum. Chciałbym zamieszkać na wsi na stałe. Marzy mi się dom z pobielanymi ścianami, ogród, własny sad, własne warzywa w ogródku. Chciałbym mieć zagrodę dla koni. Od początku mieszkam w mieście i nie wiem czy sobie poradzę. Znacie kogoś kto przeprowadził się na wieś i świetnie sobie radzi?

Dasz sobie radę tylko pijący musisz być ;) A na serio to czemu nie

Gość gość
a ja jestem ze wsi i nigdy więcej wsi, tyle się na zapieprzałam, że na samą myśl o wsi dostaję dreszczy

Gość gość
Tak tylko się zastanów. To ciężka praca. Ile się trzeba na kolanach w piachu nasiedzieć żeby Ci wszystko w cholerę nie zarosło... Ja mieskzan na obrzezach miasta i mam mały ogródek a roboty od cholery. Latem pomagam rodzinie na wsi inie raz to plecy chcą mi strzelić..

Gość Romantyk ___
Czyli dużo roboty powiadacie...

Gość gość
Dajcie spokoj, ja mieszkam w domku i az tak zle nie jest. A praca w ogrodku to sama przyjemnosc i relaks. Jesli tego nie lubisz, moze do pracy wynajac okolicznych. Zawsze sie uciesza z dodatkowgo grosza.

Gość gość
A Dymsza śpiewał : trzeba miastu spojrzeć w oczy, Jak Gieniuchnie swej w oczęta, Już tej chwili, tej uroczej się nie zapomni, się zapamięta. Warszawa da się lubić, Warszawa da się lubić, Tu szczęście można znaleźć, Tutaj serce można zgubić. Wiadoma rzecz, stolica I każde słowo zbędnem. I w ogóle i w szczególe I pod każdem innym względem. Z nią się nawet podobnież Miasto Paryż równać nie ma prawa, Bo faktycznie wiadomo, "pardą", Lecz nie ma, nie ma, Jak Warszawa! Warszawa da się lubić, Warszawa da się lubić, Tutaj szczęście można znaleźć, Tutaj serce można zgubić. Kto odmienne rzuci zdanie, Też spokojna nasza głowa! Mamy na to zapytanie: Panie szanowny, po co ta mowa?