Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy duzo jecie w ciazy???

Polecane posty

Gość gość

Co dzis zjadlyscie i ktory tydzien?

Gość Yasmin_Levy
9 tydzień, jem jak mam ochotę, a ciągle mam ochotę na coś, ale nie wiem na co, właśnie zjadłam sorbet truskawkowy :)

Gość gość
najwieksza ochote miałam w pierwszych tyg. teraz jestem w 11 i juz mnie tak nie ssie, jem normalnie tzn szczupla jestem i zawsze duzo jadłam. Nie mam zadnych dolegliwości wiec z jedzeniem problemu nie mam

Gość gość
19.04 ps zjadlam na sniadanie kilka kanapek potem kawałek pizzy plus surówka upiekłam ciasto i zjadlam kawałek ok 18 pieczone ziemniaki, kawałek mięsa o zieleninie zapomniałam :o potem kawałek ciasta zapomniałam zjeść sałatkę wiec ide sobie teraz nałożyć ok 21 zjem jablka

Gość gość
generalnie w tygodniu jem sniadanie, potem w pracy ok 9.40 herbata plus jakies ciacho lub rogal, jabłko , dwa duże posiłki tzn lunch ok 12.30 i o 19tej w miedzy czasie jakies owoce podgryzam

Gość gość
jestem w 26tc przytylam 5-6kg, jem normalnie i kiedy chce. dzis np.jadlam : 1 sniadanie - 3 kanapki/ szklanka soku 2 sniadanie - 2 banany obiad - barszcz czerwony i 12 uszek kolacja - jedna kanapka no i przez caly dzien duuuzo pije wode lub soki