Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nieszczęśliwy123

Pomocy Potrzebuje Odpowiedniej Porady

Polecane posty

Drogie Panie zwracam sie do was o pomoc bardzo liczę na to że mi pomożecie, Otóż problem polega na tym iż ostatnio poznałem w dość nietypowy sposób dziewczyne. Na drugi dzień po nocy czułem sie bardzo źle obiecując sobie ze nigdy przenigdy sie z nią nie skontaktuje ani nic, ale przyszedł czas że Ona napisała do mnie zaczeliśmy rozmowy prowadzić co prawda drogą internetową potem troche telefoniczną ponieważ poprosiła mnie o numer początkowo nie chciałem jej go dac bo trzymałem sie tego co powiedziałem sobie wcześniej ale uległem i podałem jej , tak naprawde miałem to gdzieś nic nie brałem na poważnie pisząc z Nią ale tak dzień w dzień ze sobą rozmawialiśmy nie ukrywam żę bardzo fajnie mi sie z nią pisało, rozmawiało aż wkońcu nawet doszło do spotkania,tak naprawde czuje że tak jak na początku tej znajomości byłem zniechecony tak teraz czuje że sie w Niej zakochałem i najgorsze w tym wszystkim jest to że tak jak wczesniej pisaliśmy ze sobą codziennie tak teraz Ona pisze że nie zabardzo ma czas bo szkoła i nauka jej zajmuje dużo czasu, zapytałem wiec wprost aby mi powiedziała ze jak nie chce sie spotykać ani pisać niech powie mi ale Ona odparła i powiedziała ze bardzo chętnie się spotka ale narazie niema czasu, boje sie ponieważ czuje żę naprawde ją kocham nie powiedziałem jej tego wprost jeszcze ale czuje w sobie ból ponieważ czuje ze trace z nią dobry kontakt ze trace ją a serce jej pragnie proszę powoedzcie mi co moge zrobić jak z nią porozmawiać aby ona zmieniła stosunek do mnie, Prosze pomórzcie mi bo naprawde mi na Niej zależy i myśl o tym żę ta przyjaźń mogła by sie skończyć sprawia że dosłownie chce mi sie płakać nie jestem typem mięczaka ale to co sie dzieje u mnie środku jest naprawde straszne. Prosze o Pomoc Kocham ją naprawdę, ktoś powie ona widocznie nie jest Tobą zainteresowana weź poszukaj sobie innej jest tyle kobiet na świecie ale ja nie potrafie sobie tego teraz wyobrazić nie potrafi patrzeć na inne dziewczyny pragne być z Nią bo to uczucie jest silniejsze ode mnie prosze pomórzcie mi, Ona naprawde sprawia że patrze na świat z optymizmem i teraz niewiem co mam robić czy sam mam pisać czy prosić o spotkania czy milczeć robiąc pierwsze będę nachalny ale w tym stanie w którym jestem cały czas myśle o niej i otym aby do niej sie odzywać, czyniąc drugie boję sie tego że naprawde to bedzie Koniec i że Ona sie domnie przestanie zupełnie odzywać Pomocy prosze pomocy ten stan jest okropny Kocham ją!

Gość przyjdź jutro
smoka nie będzie :)

Gość gość
jeśli pisze że nie ma czasu,to może faktycznie teraz go nie ma? ja jak nie chcialam sie z facetem spotkac mowilam mu to wprost a nie udawalam,ze nie mam czasu. nie poddawaj sie jeśli Ci na niej zależy

Powiedziała mi coś podobnego że jeśli nie chce kogoś poznać czy pisać mówi mu wprost mi tego nie powiedziała aczkolwiek martwi mnie to że tak nam się kontakt urwał i nie wiem czy mam pisać do Niej czy Prosić o spotkania czy milczeć i Cierpieć oczekując na jaki kolwiek odzew z Jej Strony