Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co o mnie sądzicie, jak mnie oceniacie?

Polecane posty

Gość gość

A wiec, mam 29 lat i uwielbiam znęcać się nad zwierzętami, bić psy tłuc głową kota o ścianę, już w dzieciństwie mając ok 9 lat, wkładałem koty do worka i je topiłem lub zakopywałem żywcem. Uwielbiam to robić i nic na to nie poradzę, kiedy widzę jakieś żywe stworzenie chce je skrzywdzić. Kiedy chodziłem jeszcze do szkoły chciałem rozbić łeb dziewczynie z klasy, nawet nosiłem w plecaku cegłę, ale nic z tego nie wyszło. Nie wiem dlaczego ale jak rozmawiam z kimś to krążą mi po głowie takie myśli aby go zabić np. jestem w kuchni to myślę by wziąć nóż i wbić go komuś w ciało albo idąc ulicą wyobrażam sobie jak by to było gdybym wysadził budynek lub zabił kilka osób na ulicy, takie ciągle mam myśli. Czasem myślę czy nie jestem opętany, chciałbym żyć w świecie bez żadnych zasad gdzie można gwałcić, zabijać, palić i wiele innych rzeczy robić bez żadnych konsekwencji. Co o mnie sądzicie drodzy kafeterianie????

Gość gość
że spedzisz wiele lat w wiezieniu

Gość gość
Jesteś chory psychicznie idź się leczyć zanim coś komuś zrobisz. I jeśli chodzi o ten świat w którym można gwałcić, zabijać itd. To w takim świecie równie dobrze mógłby cb ktoś zabić...