Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość podobnono

Czy jeśli mężczyzna się wstydzi kobiety boi się do niej zagadać to znaczy, że...

Polecane posty

Gość podobnono

ona mu się podoba?

Gość gość
to po prostu znaczy, że jest fujara

Gość gość
Jak kobieta podoba się mężczyźnie to choć nie wiem jakby był nieśmiały zawsze próbuje swoich sił, podbija, robi pierwszy krok. Facet nie przechodzi obojętnie wobec kobiety ktora mu sie podoba. Wiec jak facet nie zagadauje do kobiety to nie znaczy ze jest nie smialy tylko po prostu ona mu sie nie podoba...

Gość gość
Jeśli jest nieśmiały, to ogólnie może mieć problem z rozmową z obcymi ludźmi i tacy faceci często boją się kobiet i nie mają odwagi aby zagadać, tylko obserwują ukradkiem i odwracają wzrok, gdy kobieta na nich patrzy.

"Jak kobieta podoba się mężczyźnie to choć nie wiem jakby był nieśmiały zawsze próbuje swoich sił, podbija, robi pierwszy krok." Lepiej zostań w kuchni.

Gość gość
W Belgii za podryw na ulicy można dostać rok odsiadki, więc może facet myśli że tak samo jak w PL :P

Gość gość
Jeśli jest nieśmiały, to ogólnie może mieć problem z rozmową z obcymi ludźmi i tacy faceci często boją się kobiet i nie mają odwagi aby zagadać, tylko obserwują ukradkiem i odwracają wzrok, gdy kobieta na nich patrzy. xxxxxxxxxxxxxxxxxx uświadom sobie, że on ma cie w doooopie. Jak kobieta podoba się facetowi TO ON DZIAŁA. Już tu kilka było takich co pisało, że wydawało im sie ze facet jest niesmialy wiec zrobiły pierwszy krok i zrobiły z siebie idiotki. Facet nigdy nie jest na tyle nieśmiały zeby nie starać sie o kobiete ktora naprawde mu sie podoba.

Gość podobnono
On zagaduje czasami jak jest z kolegami jakimiś, ale sam nigdy

Gość gość
pieprzyc obrzydliwych brzydali :DDD

"Facet nigdy nie jest na tyle nieśmiały zeby nie starać sie o kobiete ktora naprawde mu sie podoba." Są. Jeśli uważasz inaczej to pokazuje z jakim elementem sie zadawałaś. Poza tym, nieśmiali starają się inaczej. Nie zaproszą, nie zaproponują. Starają się poznać

Gość gość
...On zagaduje czasami jak jest z kolegami jakimiś, ale sam nigdy ... Jeśli ma więcej niż 15 lat, to jest po prostu fujara, sierota Boża, albo gej

Gość gość
Jeżeli facet, mimo upływu czasu i akuratnych okazji, nie zagaduje do kobiety ani nie wychodzi z inicjatywą wobec niej to znaczy, że ona mu się nie podoba. Nie ma co się łudzić ani wmaiwac sobie coś o niesmialosci. Jezeli ona ma smialosc gadac z Toba przy kolegach, a nie gada z Toba wtedy kiedy ma do tego najlepszą okazje (czyli jak jestescie sam na sam) to znaczy ze ma cie gdzies...sory ale tak to wyglada.

Gość gość
Jezeli ON* ma smialosc gadac z Toba przy kolegach

Gość gość
W takiej sytuacji to prawda, facet nie jest tobą zainteresowany, gdyby był nieśmiały to nawet przy kolegach niespecjalnie wiedziałby jak zagadać, a skoro przy kolegach kozaczy, to nieśmiały nie jest.

Gość gość
Darker zaczynam Cię lubić.

Gość gość
Kiedy ja zaczynam miec go w doopie to on wtedy robi coś co znowu daje mi do myślenia np. zagaduje przy kolegach. x To ze facet do ciebie zagaduje nie znaczy od razu że chce z tobą być, zagaduje, bo zagaduje i tyle!!!

Gość podobnono
jest jeszcze inna sprawa on jest zonaty i ma dzieci ja jestem zonata i mam dziecko

Gość podobnono
poprawka jestem mężatką :)

Gość gość
Chyba mężatka:-D ale jesteśmy tolerancyjni dla kochających inaczej :-P

Gość podobnono
Ale chyba rzeczywiście nie ma co sobie zawracać głowy tylko fakt czasami człowiek z kimś się wiąże na całe życie, a potem nagle zaczyna cos czuć do innej osoby i wtedy już nic nie jest tak jak powinno być.

"Darker zaczynam Cię lubić." Przestań... nie chcę stracić złej opinii na forum.

Gość gość
No właśnie to na mnie działa BAD BOY:-D

Gość podobnono
Nie k****enie przeczytaj wyżej co napisałam. Nie moge polegac na moim męzu jestem w związku, ale czuję sie w nim samotna. Mąż jest kierowocą nie ma go po kilka tygodni mamy 4letnie dziecko wszytsko robię sama. W najważniejszych momentach zycia jestem sama. Brakuje mi tej drugiej osoby i moze dlatego doszukuje sie czegos w tym mezczyźnie.

Gość gość
Darker, prowadzi z sobą monolog i sam pisze do siebie, że siebie lubi buhehehe. Spokojnie Darker, Ty jesteś nowicjusz i opinii na forum jeszcze nie masz choć wszyscy widzimy jak desperacko strasz się ja zdobyć :D I tak nie będziesz popularniejszy od Loosera i Leviego i wielu innych

"Ty jesteś nowicjusz i opinii na forum jeszcze nie masz" Siedzę tu od 2006 ...

Gość gość
a jak uda ci się go zaciągnąć do łóżka to ściagniesz swoją ślubną obrączke

Gość gość
A tak serio, to działa na mnie gdy facet wypowiada się składnie i z sensem :-) chyba jestem mało romantyczna.

Gość gość
To się rozwiedź i dopiero potem szukaj sobie faceta i polecałbym wolnego, bo z żonatym to niewiele zdziałasz, chyba że tylko o seks ci chodzi.

"A tak serio, to działa na mnie gdy facet wypowiada się składnie i z sensem chyba jestem mało romantyczna." Lata praktyki w użeraniu się z forumowym plebsem.