Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to jest normalne

Polecane posty

Gość gość

Facet zostawil zone. Wyprowadzil sie z domu. Nie ukladalo im sie juz od kilku lat. wyprowadzil sie z pieknego domu do malego mieszkania ktore sobie bardzo ladnie urzadzil. Zona oczywiscie w ryk bo go kocha, wroc, tak mi bez ciebie ciezko. Maja dzieci. W pierwszy weekend po wyprowadzce zabral dzieci na basen a ona w tym czasie wysuszyla mu pranie (bo nie ma suszarki na pranie w mieszkaniu). W drugi tydzien zaprosila go na obiad, zrobila jego ulubiona lasanie. Kupila mu jakas swieczke pachnaca do mieszkania bo powiedzial jej ze mieszkanie smierdzi farba (bo swiezo malowane). W nastepnym tygodniu zaoferowala ze pomaluje mu twarz na halloween bo sie przebierali w biurze. Pojechal rano wczesnie i go pomalowala. A na koniec mowi ze wychodza na drinka... Ja rozumiem ze chce sie rozstac z nia na przyjacielskich warunkach ale po co te obiady? Te drinki? Ona caly czas go blaga zeby wrocil... Przeciez on jej robi tylko nadzieje... Dzis zabral dzieci na plywanie i na bank zostanie na obiad... O co tu chodzi? Tak wyglada przyjacielskie rozstanie???

Gość gość
nie wiem o co chodzi,może mieszkajac z nią czuł sie źle ale już spotykac sie chce... w domu czesto są awantury a jak sie spotka oficjalnie to nie ma. jeszcze teraz zaczną chodzic na randki jakby dopiero zaczynali być razem :D

Gość gość
Chodzi o to ze zostawil ja przeze mnie, teraz ja musze zostawic meza ale co ja mam o tym myslec jak on tak ja czesto widuje?! A teraz mi mowi ze bedzie kilka razy w tygodniu korzystal z jego silowni w garazu w tym domu?...

Gość gość
I dzis tez wzial dziewczynki na plywanie a ona mu ugotowala obiad- znowu jego ulubiony- i mowil ze caly czas soe do niego przytulala :-/

Gość gość
żonka wie o tobie?

Gość gość
Gdyby wiedziala to by sie do niego ciagle nie przytulala... Czasami mam ochote jej to jakos powiedziec! Zeby go juz zostawila w spokoju.